![]() |
Quote:
|
és ezzel mit bizonyítanánk?
ez eddig sem vitatott, hogy lehet most is gyorsan a top-ba kerülni, és fordulni. |
Quote:
Ennek nem látom értelmét. Ha sok pénzzel akarna játszani akkor fagyaszt, és felhozza a következő országát. |
Quote:
ezért mondom, jó az ötlet, de nem hozná a kívánt eredményt. |
Quote:
|
Quote:
hetedannyi: x 0.1428 (1/7 -> egyheted) hétszer annyi: x 7 |
Quote:
|
Quote:
Hajrá csináljuk csak elég megdöbbentő és sokkoló tény szembesülni a "valósággal" mikor nincs meg a terülj-terülj asztalka én ezt tapasztalatból tudom. Mindenképpen jót tenne az 1A-nak egy ilyen teszt akkor is ha sikerrel jár de akkor is ha elbukik rajta a személy... Egész más szemszögből néz ki ugyanaz a csopi a két szélső nézőpontból. Mondjuk Xepinek és Vonnak ezt biztosan tudnia kell hacsak el nem felejtették még az előző életüket ;) |
Quote:
|
Quote:
De azt hiszem, hogy itt most nem volt sose kérdés, hogy el lehet-e jutni 1000 kör alatt a fordulásig. Nemrég Ts írt egy beszámolót arról, hogy alig több mint 1000 kör alatt már fordult is A-ból. Ez a javaslat nem azoknak szól, akik 1000 kör alatt tudnak fordulni. Nemcsak ők mennek A-ba. |
Quote:
De tegyuk fel, hogy megcsinalja barki is. Ez sem bizonyitana semmit, hiszen az atlag fellepo 1/As tudasahoz kellene viszonyitani, nem egy tobb eve jol jatszo emberehez. |
Quote:
Az a beszámoló egy picit erős volt maradjunk ennyiben. Nem mondom, hogy nem lehetséges, csak azt, hogy az a beszámoló egy igazi NAGYklán hatása alatt jön csak össze és még akkor sem stimmelnek az összegek. Ha abból indul ki egy kezdő 1A-s akkor nagyon hamar fog hatalmasat csalódni. Ez a mostani javaslat teljesen más célt szolgál és még ugy sem könnyű hogy ismeri az anyaklán piaci szokásait a próbatévő... Kiváncsi vagyok ki lesz a bátor harcos aki kiszáll a harckocsiból és ujra pajzzsal és karddal próbál szerencsét :D |
Quote:
|
Quote:
Adna egy uj nézőpontot egy olyan embernek akinek eddig esetleg szemellenzője volt :) Mindkét oldalon. Annak is aki azt mondja nem lehet háttér nélkül és annak is akinek ez eddig mindig megvolt de most enélkül kell boldogulni. És ezt komolyan nem sértésnek szántam! |
Quote:
Nem ugy mint a mostaniak, hogy a fel csoport tanya nelkul rohangal... :) |
Quote:
Én is szívesen látnálak téged :D Kérjünk mindketten uj orit és menjünk együtt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Lehet, hogy felületesen olvastam el az előző oldalakat, de mintha egy javaslatot nem láttam volna.
Megoldást jelenthetne mindenkinek talán, ha 2 kritériuma lenne a fordulásnak. 1: fix heki szám elérése után bizonyos időnek kell eltelnie, majd fordulhat az ori. Viszont ebben az esetben más orikkal nem fordulhatnának B-ből. 2:Top 30% megmarad azoknak akik az A-ban a csúcsra törnek és esetleg sok orijuk van. Ebben az esetben ha valaki a jelenlegi kritériumoknak megfelel akkor fordíthatja a többi oriját a B-ből. HA esetleg ez már elhangzott akkor elnézést! |
Quote:
Ha pedig többezer kör, akkor ugyanott vagyunk, mint most: halálra unják magukat az emberek az A-ban, miközben igazából nem csinálnak semmit. |
Quote:
Arra gondoltam, hogy pl 5000 heki lenne a fix határ, majd amikor ezt elérte további 336 kör, vagy 1000 kör. És ekkor fordulhatna azzal az orijával ami A-ban van. Más orival nem fordulhatna ebben az esetben B-ből. Ha másik ori(ka)t akar fordítani ahhoz a jelenlegi szabályokat kell teljesítenie. |
Quote:
Nyitott vagyok rá . Köszi előre is Totya |
Quote:
2400hekiről mondjuk 9000-re kell most feljutni, az 6600hektár megtétele, ötödannyi idő alatt mennyit lehet megtenni? Nyilván több mint az ötödét, szerintem korrekt kétszer annyival számolni. Azaz 2400+2600=5000 hektár elérését jelenti a fenti kijelentés? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A cél, hogy valamivel könnyebb legyen 2x fordulni alacsonyabb hektárszámról, mint 1x a magasabbról. |
Quote:
Én még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy van akinek könnyebb 2x végigmenni minden csopin, mint egyszer beszenvedni magát a topba A-ban:) Talán ha második körben csak 500kört kéne teljesítenie csak szintenként akkor el lehet gondolkozni rajta. Persze a top30 336köre megmaradna... |
Quote:
én még úgyis tudnám, hogy mellette dolgozom napközben, tehát nem lennék kocka |
Quote:
|
Remy, úgyis B-ben vagy, tedd már meg a játék érdekében, hogy felugrasz a-ba tesztelni nekünk. Addig kimész SZK-ra a nagy oriddal.
|
Quote:
|
Quote:
Engem mondjuk nem érint szerencsére a dolog. |
Quote:
Viszont nem vagyok Gun-os, ők akarnak annyira tesztelni :) |
Amúgy meg felesleges itt tesztelni, most akkor 4.000 körig (166.6 napig) nem lesz változás? (persze, ha lesz)
Ha sikerül, mit bizonyít? Hogy egy jó játékos, aki sokat van/tud játszani/termelt pénzt meg tudta csinálni? De még akkor is mi van a kezdő/nem ráérő/kispénzűvel? Ha nem sikerül, akkor mit bizonyít? Hogy mégis kell könnyíteni? Vagy adjunk még 1k kört neki? Könnyíteni kell, aztán aki akarja igénybeveszi, a ráérő/profi/pénzes nem... Persze az a kérdés, mi legyen a könnyítés... A Gun attól még tesztelhet nyugodtan :) |
Quote:
|
Quote:
de ahogy számolom pénz nélkül 2-2500 kör alatt a topba lenne az ember teljesen ráérősen és nyugdíjas tempoba :) |
Quote:
Egyébként garantálom, hogy ha lesz ilyen, lesz használva is, és nem csak én egyedül. Jópár ismerősöm van, akik csak vegetálnak A-ban, de leginkább SZK-n vannak és szíves-örömest körbemennének inkább kétszer ehelyett. |
Quote:
Alsó 3 szinten szerintem az 1000 kör magasabb feltétel mint a top teljesítése, ezért 2B-ig 3000 kör telik el. 2B-ben, mondjuk nem maxhekis lépéseket alapul véve, hanem 1300 hektárról 1900 hektárig, nem elf fajjal 125k katona kell. Ezt 1600 hekis, ott középméretű ori 1300 kör alatt termeli ki. Az 1A-ban pedig 1900 hekiről a most szükséges 8800 hektárig elfként maxhekis felfedezésekkel 2,77M katona szükséges. Minden stációnál külön számolva a katonatermelést, ez 8300 körbe telik. 3000 + 1300 + 8300 = 12600 kör. Nézzük akkor hogy a felénél, a 6300. körben hol tart a felfedezés. Az 1900 hektáros A-ba lépésig eltelik 4300 kör, marad 2000 az A-ra. Annyi idő alatt fel lehet jutni majdnem 4k hekire. Ez az eddigi legkedvezőbb ajánlat, de sztm reális lehet annak aki először üres kézzel fordul. :) Sokmindent elhanyagoltam, ezek közül talán kettő amit nem kellett volna, egyik B-ben az építési költség, az ori feltöltése egységekkel, másik hogy a folyamatos felfedezők apránként szoktak felfedezni, nem 10%-onként, illetve hogy ezt a példának vett steril önellátó orit se nem támadják és ő sem támad. |
All times are GMT +1. The time now is 15:44. |