![]() |
Quote:
17% ház 83% barakk orkból élezett, de a tuning hullából nem :) 16% hulla ház eltart 84% egyebet, ami barakk és torony, hiszen semmi más épületre nincs szüksége a hullának (!!!) (kivéve 30 bank) Szóval a 83% barakk, 17% házas hulla elég távol áll akármilyen élezéstől. |
Quote:
Indíts egy hullát és majd rájössz! ;) Bár lehet időközben terminátor lesz belőle. :D |
Quote:
Átmenne mindenkin 85% barakkal :D |
Quote:
|
Quote:
Alig várnám hogy kitámadjanak a kis rothadóképűek :D Ez az egész alfája és omegája. Ha CSAK a támadás erősödik akkor nincs gond végre ujra lesz esélye minden fajnak ütni. Ha másnem hullát vissza ;) |
Quote:
|
Quote:
Aki csak napi 3 szor tud belépni annak esélye sem marad a fordulásra. A deffenzívebb kevésbé aktív játékosok nem fognak tudni fordulni a büdös életbe sem! Szétvadászgatják őket az aktív hullák. A Gyujtás lószart sem ér, mert 1 szer tudja egy deffesebb gnóm meggyujtani, és már megy is a süllyesztőbe lefelé. Az elfek meg nem is tudnak már gyujtani szinte semmit. Monro Te csak azt látod, hogy "Végre bárkit be lehet majd verni, jajj de jó játék lesz ettől" Pedig ismersz, ismertél Te olyan embereket akiket a nap bizonyos szakában esélyed sincs géphez rángatni. Egy űbertámadó faj bevezetése esetén ezek a játékosok elhagyják majd a hódot. Off: Ha mindenáron ütni akarsz mint a motolla akkor szervezz össze egy szövit, és gyere el Vip-Hvzni. Szervezzük össze az időpontot, és 20 percenként tolhatod ki a seregeket. Off Ne akarjuk már ellehetetleníteni a nem 7/24-ben aktív játékosokat azzal, hogy egy élezetlen támadóval is bárki beverhetővé válik. |
Nekem az a véleményem, hogy az alsó szinteken jó lehet a módosítás, de, mivel az élőhalott faj igénytelen, és Ati, te mondtad állandóan, hogy az élőhalottat azok válasszák, akiknek nincs olyan sok idejük játszani, ezért az élőhalott NE legyen játszható 1/A-ban.
Bevallom, hogy az összes szint közül csak ez a szint érdekel, mert itt a legizgalmasabb és a legjobb a játék, és egy-két kis dologtól (pl. ráfokozás-elfokozás) eltekintve nagyon jól működik. Ez a módosítás viszont teljesen - már bocsánat - elcseszné az egészet. Az élőhalott egy olyan faj legyen, amire nem kell sok időt ráfordítani, de a sok immunitása, betegség-hordozása és nagy támadóereje miatt nem éri meg ütni, ha van más célpont is. Tudjon ütni, de ne legyen túl erős, pl. ne legyen könnyen játszható 1/A-ban, és nem kell feltétlenül felvennie a versenyt támadóerőben az orkkal. |
Quote:
Quote:
Atinak miért nem írtátok,hogy önző amikor a 93. hsz-ben felvetette ezt a dolgot??? Én csak gyengítettem a hullán azóta fejben, de én már így is önző vagyok? |
Quote:
|
Quote:
Igaza van Zolinak, nagyon onzo lettel. Mar ott feltunt, amikor az elfet gyengiteni akartad... |
Quote:
De kipróbáltam már ismerősök, pénz, tapasztalat nélkül is, és bár nehéz volt, de megcsinálható. Ezek szerint akkor működne jól számodra a játék, ha mindenki felmenne 3 hét alatt 700k-ra? A kláncsaták izgalma, a nagy hekin lévő egyéni ütések izgalma, két nagy klán összecsapásának izgalma számomra sokkal élvezetesebb, mint akármi az alsóbb szinteken. |
Quote:
Olyan önző alak vagyok aki 3x volt top1 klán vezére és egyszer sem verték le onnan mégsem töltött 3000 körnél többet fenn, mert önző módon lefordult vagy törölt a klántársaival együtt, hogy más is élvezhesse ami ezzel jár. Plusz egyszer az angolban nyilván emlékszel még rá. Ott sem trónoltam. Szóval ennyire vagyok önző és hatalomhajhász. Picit gondolkodj el rajta mielött megint a fejemhez vágsz valami cifrát. |
Quote:
Amugy, ha belegondolsz, ott megdol az erved, hogy effektive ez rajtunk kivul majdnem mindenkinek tonkretenne a jatekat. Neked is. (hacsak nem ujraznal hullanak). |
Quote:
|
Quote:
De igazabol tudod mit, vezessuk be tesztjelleggel, kerek egy hulla klant a Tied alatt 50k ponttal, es mutasd meg, hogy oldod meg, mert tokre erdekelne... :) Amugy meg, nem hiszem, hogy olyan sokan olvasnak a kulsot. A legtobb embernek derult egbol jonne a picsanrugas, hogy: nahat vegre megint fedezhetek a katonatermelesembol 50 hekit, es mire kelek fel reggel? Hogy jol bevertek az eddig kenyelmesnek hitt orszagomat. Puff, mar szk-n is vagyok. (vagy ezt meg sem varva mar akkor, amikor bejelentik hogy mi lesz a hullaval...) Gondolod, ez lenne az udvozito? |
Quote:
De ennek ellenére is jobbnak érzem, mint a mostani helyzetet. Azt hiszem jól lehetne korrigálni az erőt a mértékek változtatásával, de nem erről folyik a vita. Mintha csak fekete és fehér lenne a világon... |
Amugy nekem az egesz irany sem tetszik. Miert kellene egy fajnak azzal megnovelni a haderejet, es faji bonuszait, csak mert szintet lep? Az ork miert nem ut nagyobbat, a felelfnek miert nem erosodnek a tolijai, az oriasnak meg a varazsloereje? Ugyanugy hadisodnak korulotte az orszagok, ugyanugy jobbak lesznek elvileg a jatekosok.
Miert nem talalunk ki egy allando bonuszt, ami azonos minden szinten? Szemely szerint amugy en full barakk tamadoerovel a hullat (ami legyen mondjuk 85% barakk), egy 50%-os gnom tamadobarakknyira erositenem maximum 1/A-ra. De lehet mindehova is.... Gnomba kell tanya, kell templom a verszomjra, es betegseget sem lehet kapni tole... Helyes, hogy jatszhatoval kell tenni a hullat, de "uberfajja" tenni total felesleges, es butasag, plane ha elvileg egy "igenytelen" fajnak lett tervezve. Ne olyan szempontbol legyen mar igenytelen, hogy "ugyis beutok, akarmit is csinaltok". Amugy Algnak igaza van, ennel az is jobb lenne, ha eltunne a jatekbol... :) |
Quote:
Erről Atinak tudod, hogy mi a véleménye. Faji sajátosság. De hogy ne legyen teljesen off, ezért Ati én azt szeretném kérni tőled amire , úgy is mutattál hajlandóságot, hogy: Első körben, akkor maradjanak az általad javasolt férőhely növekedések, de a hadibonuszokon ne változtass semmit. Ha nem lesz elég erős, akkor második körben, lehet emelni nekik a hadibonjukat +50%-kal,de ha ez sem elég, akkor harmadik körben még mindig fölemelheted +100%-kal ahogy azt tervezted. Emlékeztetnélek rá, hogy hosszas számolgatás után a játékosok számára elfogadható volt egy az elsőhöz hasonló felállás. Az nagyjából, így nézett ki.: A hadibon rendszerhez nem nyúltunk volna,de A-ra a barakkok férőhelye 60-ra emelkedet volna, B-re 55, 3. szint 50, 4. szint45-re, 5. szinten maradt volna minden. Az első változat, így is erősebb lesz, mert nem, csak barakkokra terjedne ki a javaslat. |
a 93. oldali javaslat elég durva, Ati talán ezzel akarja megszüntetni végre az elf mocsár miatti sírás/rívást, hogy a rinyálók kezébe adja a hulla fajt, amivel le lehet darálni az elfeket...:confused:
Nem hiszem, hogy ekkora erőnövelés jó irányba vinné el az A-s játékot, főleg, hogy elffel nem is lehet neki ártani SEMMIT Kicsit gyengébb erősítés (ez de hülyén hangzik :)) lenne a megfelelő (nem akarok %-okat írni, van már épp elég javaslat)... Amit Ati Te javasolsz, sztem még kipróbálás szintjén se kerüljön be, mert oké, hogy ha túl erős, nem lesz végleges, de ahogy már írták korábban, ez marhára nem fogja kárpótolni azokat, akik a teszt időszak alatt hulladarálóba kerülnek... Más kérdés, hogy akármilyen lesz is a hulla, én soha nem lennék vele, akkor inkább daráljanak le...:( Sztem... |
Quote:
|
Quote:
+ a törpéket, a gnómokat, az orkokat + az a pár más fajú orit...:o a lényeges gondolatom utána jön |
Quote:
|
A-ra nyugodtan ki lehet irni majd hogy hulla csopi!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Abban igaza van Atinak hogy nem lehet tökölni a hullával ilyen évente adjunk neki 10%-ot dologgal. Az más kérdés hogy egyből überbrutálra csinálni az más tészta. Azzal viszont nem lehet vitatkozni, hogy ha bevezeti akkor senki sem mondhatja, hogy a hulla játszhatatlan faj:) Eredeti probléma megoldva :P
Amúgy azokkal értek egyet akik szerint tulzó egy csöppet ez a változtatás, és A-ban jelentősen megváltoztatja az erőviszonyokat. És nem találtam választ Atitól arra a kérdésre, amit már talán többektől is hallottam, hogy miért is kap a hulla minden szinten egyre több bónuszt? Mi az a gyengülés amit elszenved a felsőbb szinteken, de lejjebb nem? Bár nincs tapasztalatom nagy hekis betegségről, de hiszek azoknak akik írtak róla, akkor azt szerintem is át kéne gondolni magasabb hekin. Függetlenül attól, hogy mekkora bónuszokat kap a hulla. |
Quote:
|
Tegyük fel (csak tegyük fel), hogy marad a szintenkénti erősítés elve.
Mivel úgyse lesz külön szabály A-ra, ezért mi lenne, ha a betegség jelenlegi függvénye helyett (itt jön be Fegya kérdése) kigondolnánk egy enyhébb, lineáris képletet. Találunk egy jó középutat, és máris megéri beütni a hullát. Olyan középút kéne, hogy ne ingyenföld legyen, mint most, hanem az embernek megérje visszamenni rá, ha támadták. A védelem elvételével kapcsolatban kérdezném, hogy számolt valaki védőerőt a hullának erre az esetre? Ha igen, akkor linkeljetek légyszíves. |
Quote:
|
Én egy valamit nem értek, amikor fölvetődött, hogy erősíteni kellene a betegség hatását erről a négyzetes emelkedésről miért nem hallottunk.
Valljuk be, most már gerinctelenség, amit teszünk. Amikor Ati bejelentette, hogy milyen irányba fog fejlődni a hulla mindenki össze vissza elkezdet írogatni mindenféle lopásról, gyújtogatásról meg még kitudja miről. Egyikünk sem vette a fáradságot, hogy támpontot adva irányt mutassunk neki. Magára hagytuk. Most, pedig hőbörgünk, hogy nem ezt a lovat akartuk. A szomorú az, hogy én sem voltam kivétel. |
Quote:
Amúgy sem az iránnyal van baj, hanem a mértékekkel :p |
Quote:
Egyébként a hulla CSAK HADIS faj, akkor meg miért ne lehetne erős? BigPi2: nem értelek, ha olvastad volna a millió hozzászólást, asszem nem írnál ilyen "vicces" hozzászólást. Nem hagytunk senkit magára, mindenki elmondott minden érvet 1000x. |
Hogy ne csak az ötletet szídjam, úgy tudnám elképzelni az élőhalott erősítését, hogy kap 80% férőhely bónusz, de hadi bónuszt nem. Igénytelen faj, ezért sokan elférnek az épületekben. (A szintenkénti haderőbónusz is eltűnne így)
Ezzel is elég erős lenne az élőhalott. A 100%-t soknak tartanám, de akár lehetne annyi is. Ezzel haderőben jócskán megerősödne, de még fokozottabban érvényesülnek a hátrányai, ahogy Ati mondta. |
Nézzük, hogy eddig milyen hozzászólások születtek:
Dus felvetette, hogy a védelmét vegyük el. Ez részben jogos: a "a földrengés csak minimális károkat okoz" és a "az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el" védelmeket eltörölném, viszont a "hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés" védelmet meghagynám, hiszen halott, nem lehet mégegyszer megölni. Ezen kívül most valahol itt tartunk: Hadibónusz marad ahogy most van, első körben semmi emelés. Férőhelybónusz: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha olyan fajt csinálunk belőle, ami labdába tud rúgni a meglevők mellett, akkor az a többségnek nem lesz jó. Így marad az, hogy egy icipicit hozzányúlunk, de érdemi változásra senki ne számítson. |
Belátom, hogy erősíteni kell a hullát, mert elég gyengusz így és magasabb csoportokban esélye sincs. Azt viszont nem értem miért kell fokozatosan emelni a bónuszait. Lehetne végig egyforma, de ha nem akkor viszont a betegség időtartama arányosan csökkenhetne, esetleg bizonyos mennyiségű hullával történő csatározás után immunitást is lehetne szerezni. :D
|
Quote:
Belegondolva, valószínű az fog legjobban zavarni 5-2 szinteken vele, hogy alig fogom tudni honnét jön az ártó. Pedig sok kölcsönös háborúnak ez az alapja. Zöldet se fogok tudni kinek címezni. Egyáltalán minden interakció egyirányú lesz, mert én támadok valakit, engem meg ártani fog másvalaki. Arra akarok kilyukadni, használhatóbb (játszhatóbb) lenne ha változna a hírnév hulla ellen is. Tudom hogy így bárki még könnyebben szerezhetne majd hírnevet, de ez talán nem baj. :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |