![]() |
Quote:
Most nem tudok jó véleménnyel lenni a supportról, ne haragudj. Akkor szépen megoldom magamnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát igen nem lenne rossz egy ötletekkel teli topik a párbajhoz!De ha nem tévedek mindenkinek van elég sok titka,taktikája amit nem osztana meg a többiekkel!Mert akkor mindenki azt nyomná!De most kezdődik a játék,ha jól hiszem!
Ja és egy kérdés,Ati amikor már tényleg sok veszteni való lesz ,hogy ha beengedsz egy olyan játékost aki ingyen földé teszi magát!Lesznek olyan párbajok a vége felé amikor az ilyenek ki lesznek zárva?Mert szerintem ettől senki nem jobb játékos,hogy többet szakít ebből a földből és így nyer! |
És mi volt ez a múltkori balhé a párbajon,hogy ennyi kitiltást kapott a csávó?Pont nem voltam,biztos mindenki őt bántotta!:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
köszi,akkor most nem jön párbajozni:)
gondolom |
Szombat reggel 11kor parbaj (2oras) ;)
|
Quote:
már nem jönnek lázba az emberek,ha nincs valami tét:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd küldd már el nekem az orijaid nevét, persze, csak ha nem titok, kivi vok... Köszönöm |
Quote:
(Legalábbis egyet mindenképp :p) |
Quote:
szeretném alkalomadtán megköszönni neki, hogy állandóan rajtam viccelődik... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében, átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amit vetett, majd learathatja.... |
Quote:
Mezei parasztésszel csak arra tudok gondolni, hogy azt fogod lealázni, esetleg mocskolni, amelyik kiszolgáltatott helyzetben van. ;) De nem gond, felmegyek 910 hekire 5. szinten, és én leszek a király. :D |
Quote:
Köszönöm! |
A bosszú olyan cselekedet, amelyet valaki azért akar elkövetni, mert tehetetlen; ám mihelyt a gyengeség érzése megszűnik, a bosszúvágy is elmúlik.:)
|
Quote:
|
"Enyém a bosszúállás, én megfizetek" - így szól az Úr.”
|
valami cset topikba folytathatnátok igazán :p
|
Quote:
|
Pénteken valamikor 10 és 15 közé szerveznék egy 2 vagy 3 órás párbajt, csak a szórakozás kedvéért. Van valakinek kedve jönni? :rolleyes:
|
Quote:
Jelentkezni tuti fogok aztán max nem lépek be. |
Quote:
Holnap este rendezem... |
Quote:
Ha már 3 órást akarsz, akkkor legyen 4, ugyanannyi a vip kör igénye.... Esetleg pár módosítást csinálhatsz, ne legyen egyforma a versenyes párbajokkal |
Quote:
Az is megfordult a fejemben hogy a törpét zárom ki :D 4 órást nem biztos, hogy bevállalom. |
A hullát ne zárd ki, a törpét lehet, de rég voltam olyanon
anonimra csináld |
Quote:
anonim lenne :) |
Quote:
esetleg én de te csinálod, olyat, amilyet szeretnél ha pénteken 10kor kezdődik, már ott is vok sztem csináld meg ma, hogy minnél hamarabb lássák a népek |
All times are GMT +1. The time now is 05:46. |