![]() |
Pár dolog amire azért figyelj oda
1. ha hátralékod van az internet szolgáltatódnál, soha ne hívd fel ha megtalál valami DM levéllel (sajnos megtettem, dec.23 19:00-kor humánusan lelőtték a hozzáférésemet)
2. azért legyél képben hogy aktív országodon mégis mennyi ideig elég a VIP (a helytartó a barátod...) 3. amint újra van lehetőséged kényelmesen netezni, nézz rá az országra (lejárt a VIP elúszott 70e kattincs) Így jártam, az ország romokban, le is vertek, már vagyon sincs, és folyamatosan ártanak a lentebbi szekciókban. :) Sebaj innen szép összeszedni, minden unatkozónak javaslom, hogy hagyja ott az országát VIP-esen, vagy két három hétre egyedül különösebb felkészülés nélkül! :) Ezután a motivációval nem lesz gond, higgyétek el! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
este betámadták az egyik szövimet, msnre fel, ott a másikkal beszélgettünk, nahh jó, akkor menjünk rá. A negyedik nem volt fenn, szóval felhívtuk telefonon. Épp a barátnőjével filmezett otthon, 5 perc hátra a filmből, leül a géphez. 15 perc kv-ig. Utána menne vissza a szobába, és írja, hogy "bazz, barátnőm kizárt a saját szobámból! Hogy menjek be??" :D :D :D |
Ha sokáig tervezel egy védelem átszervezést egy esetleges támadás kivédésére, akkor biztos, hogy előbb támadnak, minthogy felkészültél volna rá.
|
Quote:
|
Mikor régen B-ben kaptam felváltva mészárt meg fosztit, gondoltam kiteszek miindent kv előtt.....bejött a 0-s mészár, DE UTÁNA ESETT LE HOGY SE SEREG SE LÓVÉ:D
|
A piacon eladtál 401 tolvajt 1.555 arany áron, ez összesen 623.555 arany bevételt jelent.
Egy 5-ös lemaradt a végéről. |
Quote:
|
Quote:
|
A piacon eladtál 1.334 íjászt 2.999 arany áron, ez összesen 4.000.666 arany bevételt jelent.
|
Quote:
|
Quote:
|
HELYTARTÓ: Helyhiány miatt eladtam 1 tolvajt, melyek hamarosan megérkeznek a piacra. Ha nem adom őket el, el is mentek volna!
A piacon eladtál 1 tolvajt 400 arany áron, ez összesen 400 arany bevételt jelent. A helytartó szorult némi korrekcióra :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nyolc korre kikuldeni a szovisegitseget, igen!
|
megnyitni a harmadik kaput ugyanarra! Jeeee:D
|
Quote:
|
Sikeresen kirakva piacra 20k vari helyett, 20k elit...:S:S
Az éjjel imádkozni fogok a baglyok ellen:D |
Quote:
*huhog* :p |
Imám meghallgattatásra talált.:D
Quote:
|
10 kórház helyett 10 templomot bontani ott, ahol 10 templom van, kínos :D
|
Quote:
|
hmm támadok, és jönnek szembe semmi baj maradt bent 2k lovas az íjak mellett, amit cserélek íjra, és megfogom (70 millám volt bent oriban ami sajnos 2k lóra elég volt :( ) .. én ügyesen vettem még 2k lovat, és eladtam 2 k íjászt :) és az volt benne a pláne, hogy tekit előtte raktam ki nem eladási áron, és az íj drágább volt mint a ló és ezért meg kellett várnom, hogy hazajöjjön, szal ha a szövik nem küldenek pár millát pénz nélkül ültem volna egy háború közepén :) de a helyzet megoldódott, szembe mentem a vett pacikkal :)
|
129 katonát eladsz, 3.499 arany egységáron, akik hamarosan megérkeznek a piacra.
:D:D:D |
Quote:
|
Csak hogy javítsak:
Megveszel 129 katonát. A piacon eladtál 129 katonát 3.499 arany áron, ez összesen 451.371 arany bevételt jelent. :D:D |
Elbuktam a túlképzést :(
Kevés a hely a templomokban! 1463 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] |
2010-02-06 21:07:25 A piacon eladtál 1.467 lovast 1.499 arany áron, ez összesen 2.199.033 arany bevételt jelent.
|
2009-02-24 18:06:27 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 1.000.000.000 rúnát vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.
:D:D:D |
Quote:
|
Feléd tartó seregek:
* 0 (#0) serege tart feléd, kb 21 kör múlva érkezik. |
Quote:
|
Quote:
Ennél már csak az volt cinkesebb, amikor néztünk egy távolt és láttuk, hogy 8 kör múlva jön egy sereg. Jókat nevettünk, aztán lefeküdtünk aludni. És mire felébredtünk, már beütött. |
Quote:
4 óránál hosszabb alvásra nem is emléxem:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |