![]() |
akkor ismét huhuhuhuhuhuhuh :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Első vagyok:D
Hu-hu-huu:p |
Quote:
(hál isten nyert a chargers:D) |
Quote:
|
reggelt :)
|
Quote:
A chargers sztem NFL lesz... azaz amerikai foci amit nekem is kéne kezdeni nézni ha a szemét kábeltvsek kijöttek volna ma bekötni ahogy ígérték... Ati nem akartalak ám ijesztgetni ;) |
Quote:
Nekem is el kéne kezdeni, mármint nem csak nézni elvileg 2hét múlva kezdek a North pest Vipersnél;) |
reggel vaaaaan! :)
|
hu emberek! :)
Sárki először is nincs reggelt hajnali 5 körül max. neked :p Kutyulee: mér nem a Wolfes-hoz mész már akkor inkább? :confused: |
Ehh, már megint éjjel van :p
|
Quote:
amúgy 3 egyszerü indok: az egyik (sztem kitalálható) hogy Vipers szurkoló vagyok:D, a másik pedig azon egyszerü ok, hogy a wolves nagy csapata külföldön játszik, a wolves II ami, a magyar ligában van, az pedig nagyon nem szimpatikus, se az edző, se a csapat. ráadásul az edzéseik hát hogy mondjam, még meg se izzadnál te sem:D a 3. hogy a Vipers egy friss csapat, ráadásul új edzővel, és még kevés játékos bázissal, úgyhogy könnyebb bekerülni a kezdőbe. (+1 hogy a viperses csajok néznek ki a legjobban:D:D) De alapesetben szeretem ezt a sportot és azért játszok, szal nem az számit nekem, hogy egy nagy csapatba legyek, hanem hogy játszhassak,akár div2-ben is vagy bárhol (amúgy a vipers is 1.osztályba került már az idei szezonra). |
Quote:
A wolves az osztrák bajnokságba nyomja? |
Quote:
|
Quote:
|
azt hittem 2 bajnokságba nyomják 1x-e..
ennyire jó az osztrák h inkább ott játszanak??? :O amugy meg huhuhuhu |
Quote:
Húúú de beütött ez a whisky ('e' nélkül, ahogy pár hete megtudtam Remytől, az ír "viszki" az whisky és nem whiskey, és már megint igaza volt:D) hát szép is lenne 2 bajnokságban:D nem ennyire jó, ha tényleg jó lenne akkor labdába se rughatna ott még a wolves se, de azért a kezdetleges magyar mezőnynél erősebb:D |
estét a baglyoknak huhuu ^^:D:D
|
Quote:
Remy nem téved ekkorát.... Az érlelt gabonapálinka elnevezése Nagy-Britanniában és Kanadában whisky, míg az Egyesült Államokban és Írországban whiskey. Ja és huhuhu:D |
reggelt :p
|
Szép jo estét Mindenkinek! :)
|
Sehol senki... :D :D :D
|
Quote:
Huhuuu |
Quote:
Jó éjt!:) |
huhuhuhuhuhu :D
|
Szép jo reggelt! :)
|
jobbat :(:(:(:(:(
|
huhuhuc:D
hajnalokat! |
reggelt, reggelit :)
|
huhuhúúú!
Éjszakai támadásra felkészülni, támadóménest bekészíteni, mehetnek kicsit mozogni.:D |
Quote:
joccakát :) |
Quote:
|
Reggelt a baglyoknak:cool:
|
Quote:
|
Quote:
reggelt:D |
Szép jo reggelt Mindenkinek! :)
|
Jó reggelt, a koránkelőknek, szép álmokat a későn fekvőknek és további kellemes virrasztást az álmatlanoknak.;):o
|
huhu :) csak olyan baglyosan haho helyett.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:34. |