![]() |
Nah módosítottam :p
Nah szóval, igen is érinti az 5. szinten lévőket az eredetui 5let szerint! 1beírás! A másik + eszemben sincs semmilyen földfoglalási mennyiséget csökkenteni, de ha túlzottan leveszik a felfedezhető földterületet az se lesz jó... így érthetőbb? :) |
Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni
Ezt hogy értelmeznéd Te? |
Quote:
Szal annyira ne nézzél már mittoménminek, hogy egy felfedezéses topicban elkezdek arról hablatyolni, hogy csöjkkenteni kéne a támadással megszerezhető földterületet. Ugyanmáááááár :D Nah mindegy a léneg a lényeg. Majd módósítok még egy picit rajta :) |
Quote:
Jó ötlet:) Bár ha eleget módosítasz, értelmetlenné teszed a Békés meg az én beírásaimat... Majd olvass utána, az egész buli 5k hekin kezdődik... |
Quote:
Véleményem szerint a csoportban elfoglalt "helyezés/csoportlétszám" hányadost is figyelembe kellene venni a képlet elkészítésénél. |
Nem vagyok régi A-s. Most 2k top köröm van, és tisztán emlékszem, 3363 hekin kezdődött a számolás. Szal olyan gyorsan azért nem emelkedik a tophatár...
Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha nehezítjük a felfedezést, akkor tovább lassul a tendencia. Mivel elf vagyok, nekem tökmindegy mi lesz a vége, pár hekit még összeszedegetek esetleg- bár mostanság azt se kapkodom el- aztán mindenképp fegyverrel kell tovább jussak. Viszont volt időszak mikor elég szép tempóban fedeztem, azaz klánsegítséget igénybe véve lényegesen több katit áldozva a dologra mint amit kitermeltem. A topos orik viszont elképesztő sebességgel távolodtak akkor is... Emiatt kéne nehezítani a fedezést. hogy utol lehessen érni őket. Más kérdés, hogy ha utolérjük, lecsapkodnak, ez a távoli jövő zenéje legtöbbünknek:D |
Quote:
|
Quote:
|
Mellesleg kb 1 éve lett bevezetve a modosítás, miszerint 1/A ban is top30% kell, szóval nem is értem miért lett volna számontartva 4 éve a top alja:D
|
Quote:
Quote:
Na, most melyik az igaz? |
All times are GMT +1. The time now is 11:41. |