![]() |
Quote:
|
Quote:
|
értem az éplistás javaslatott, csak nem tetszik:D lehett h. lemaradtam valamiről:o:o ami biztos h. ork vagyok vándor szemmel és szövibe vok, van egy varisunk, jelenleg tartalékolunk picikét, lopni néha lopnak a szárazvihar 1 picikét se izgat, támadni nem támadnak, már feladták, több szemes orik egyáltalán nem cseszegetnek, (még) majd feljebb :D:D
amugy bontottam, és építkezésbe kezdtem ház 38 barakk 102 tanya 13 raktár 11 torony 19 bank 7 kocsma 4 templom 2 kórház 3 a kedvetekért teli a kocsma és a templom, és egy db bányám sincs |
Quote:
és melyik csoportról van szó? mert más felépítés kell w-ben és más q-ban pl. |
X be vagyok
|
Elso korben azt hittem egy full kezdorol van szo, az esetben a javaslatom az lett volna, hogy felejtse el az orkot. Most a velemenyem egy koncepciohibas "epphogy nem kezdo"-rol van szo. Tessek szepen eldonteni, hogy mi a cel, es ugy alakitani az orszagot. Teljesen felesleges csutkara elezni az orszagot a templomok rovasara ugy, hogy tanya is van benne. Viszont ha meg minel extremebb orkot akarunk epiteni, mert mi vagyunk a fasza gyerekek, akkor teljesen felesleges bele a tanya is, meg annyi kocsma, meg a korhaz, sot haz sem kell annyi. Ilyen 2-3 templomos tulelezett butasagot akkor mar amugyis oriassal csinalnek. De leginkabb ugy sem.
Ennek az eplistanak kb. olyan kinezete van, mintha a kesunk egyik felet megeleznenk, de a masikat direkt betompitanank, aztan max az ijedne meg tole, aki magatol a kes latvanyatol is fel. |
Quote:
|
kösz! kedves vagy!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Jó nagy? :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:10. |