Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=720)

vityu 01-21-2012 23:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 295687)
Korábban már megtettem.

Nem hiszem, hogy magadra kell venni. Mivel az éplistát nem te lökted oda, így gyanítom, hogy nem is téged céloztalak a mondandómmal.

Dus 01-21-2012 23:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 295688)
Nem hiszem, hogy magadra kell venni. Mivel az éplistát nem te lökted oda, így gyanítom, hogy nem is téged céloztalak a mondandómmal.

Boccs, nem olvastam el rendesen, tök úgy értettem, hogy nekem szól, de már látom benne a nevet. Elnézést.

Zsanett 01-22-2012 02:30

értem az éplistás javaslatott, csak nem tetszik:D lehett h. lemaradtam valamiről:o:o ami biztos h. ork vagyok vándor szemmel és szövibe vok, van egy varisunk, jelenleg tartalékolunk picikét, lopni néha lopnak a szárazvihar 1 picikét se izgat, támadni nem támadnak, már feladták, több szemes orik egyáltalán nem cseszegetnek, (még) majd feljebb :D:D
amugy bontottam, és építkezésbe kezdtem
ház 38
barakk 102
tanya 13
raktár 11
torony 19
bank 7
kocsma 4
templom 2
kórház 3
a kedvetekért teli a kocsma és a templom, és egy db bányám sincs

csabi 01-22-2012 09:54

Quote:

Originally Posted by Zsanett (Post 295691)
értem az éplistás javaslatott, csak nem tetszik:D lehett h. lemaradtam valamiről:o:o ami biztos h. ork vagyok vándor szemmel és szövibe vok, van egy varisunk, jelenleg tartalékolunk picikét, lopni néha lopnak a szárazvihar 1 picikét se izgat, támadni nem támadnak, már feladták, több szemes orik egyáltalán nem cseszegetnek, (még) majd feljebb :D:D
ház 38
barakk 102
tanya 13
raktár 11
torony 19
bank 7
kocsma 4
templom 2
kórház 3

és melyik csoportról van szó? mert más felépítés kell w-ben és más q-ban pl.

Zsanett 01-22-2012 11:24

X be vagyok

Remedy 01-22-2012 14:02

Elso korben azt hittem egy full kezdorol van szo, az esetben a javaslatom az lett volna, hogy felejtse el az orkot. Most a velemenyem egy koncepciohibas "epphogy nem kezdo"-rol van szo. Tessek szepen eldonteni, hogy mi a cel, es ugy alakitani az orszagot. Teljesen felesleges csutkara elezni az orszagot a templomok rovasara ugy, hogy tanya is van benne. Viszont ha meg minel extremebb orkot akarunk epiteni, mert mi vagyunk a fasza gyerekek, akkor teljesen felesleges bele a tanya is, meg annyi kocsma, meg a korhaz, sot haz sem kell annyi. Ilyen 2-3 templomos tulelezett butasagot akkor mar amugyis oriassal csinalnek. De leginkabb ugy sem.

Ennek az eplistanak kb. olyan kinezete van, mintha a kesunk egyik felet megeleznenk, de a masikat direkt betompitanank, aztan max az ijedne meg tole, aki magatol a kes latvanyatol is fel.

Hex 01-23-2012 15:31

Quote:

Originally Posted by Zsanett (Post 295691)
ház 38
barakk 102
tanya 13
raktár 11
torony 19
bank 7
kocsma 4
templom 2
kórház 3

ez egy hulladék :)

Zsanett 01-23-2012 21:26

kösz! kedves vagy!

Ati 01-23-2012 21:42

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295703)

Egy kicsit ha konstruktívabb lennél... ;)

Pool 01-23-2012 22:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295703)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 295724)
Egy kicsit ha konstruktívabb lennél... ;)

Jó nagy? :)

All times are GMT +1. The time now is 04:10.