Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Wanax 01-29-2006 20:58

Quote:

Originally Posted by Roni
Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát

:D:D:D
a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte???
Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1!

meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi!

Roni 01-29-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by Wanax
a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte???
Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1!
meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi!

Akkor várom h megvalósítsd az ígéreteidet :D Majd szólj ha kész :)

Wanax 01-29-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Roni
Akkor várom h megvalósítsd az ígéreteidet :D Majd szólj ha kész :)

Roni: azt be kell vallanom, hogy baromi lusta vagyok igeretek teljesitese teren... egy szeptemberi igeretemet csak azutan tudtam csak teljesiteni, miutan megkertem az illetot akinek igeretet tettem hogy zaklasson folyamatosan hogy csinaljam meg...
(eloszor csak 5 uzit kaptam amiben figyelmeztetett, kovetkezo nap meg 20-at) :D

Neked is valami hasonlo merenyletet kell elkovetned ellenem... de mar az uzenetes moka nem vallik be mert ignoralom az illetot aki napi 20 uzit kuld es mindegyikben ugyan az van! :P

wand 01-29-2006 21:54

látom itt már semmi dolgom :)

mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.

és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..

Quasi 01-29-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by wand
látom itt már semmi dolgom :)
mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.
és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..

Nem fogod Merit tamadni??? ezt elmagyaraznad megegyszer?:rolleyes:

Északföld 01-29-2006 22:04

Quote:

:D:D:D

Az a minimum, hogy keretbe foglalod a nevünket, lemented és eltárolod az örök idők végezetéig. Reménykedtem benne, hogy így teszel, egyébként töröltelek volna az összes csoportból az összes szövi és klántársaddal együtt.

Északföld 01-29-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Zoli: ott van az aláírásomban a 4 orim száma! Nem látod az aláírásom?
(a változtatásokra tudtok olyan nagy marhaságokat írni hogy hihetetlen! :D:p )
Az 1/A úgy van jól ahogy van, csak szedjük ki a kis országok védelmét szolgáló baromságot. Ha ugyan akkor területen van 2 klán akkor azt ugyan olyan erősre meg is lehet csinálni. Ha pedig az egyik meg tudja úgy csinálni a klánt hogy beüti a másikat és a másik még keresztbe ütve sem tudja beverni azt akkor meg is érdemlik!! Nem kell őket itt védegetni, meg 0 hekiket foglalni tőlük!
Ezen kívül csak a 2 top klán bizonyíthatatlan JKSZ-ezése nem tetszik.
Mert nem hiszem el, hogy a több 100k-ra kigyúrt tolis és a pár millás varis, nem ad infót a másik "barakkupac" klánnak! (hisz nekik minek az infó úgysem támadnak senkit)

Az egyértelmű, hogy tőlünk semmilyen információ nem juthat ki máshová. Mi magunkna kszeretünk nézelődni, hogy ne unatkozzunk.

Északföld 01-29-2006 22:14

Quote:

Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo!
Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!)
Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi!
Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket!
Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket!

Ezen kell elgondolkodni!

Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen ők a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az ő vedelmukben all!

Arwyl ezzel csak az a gond, hoyg régen mikor KAcsa volt a TOP1 őt is megdöntötték, majd jött Monro-Tibor és a többiek, ők is meg lettek döntve, mi csak utánnuk következtünk. Érdekes, hogy velünk nem a megdöntést akarjátok, hanem a szabályokat átírni, elég rossz érzés lehet ennyire esélytelennek tartani magatokat, ahhoz képest, hogy 197.000 ponttól egészen 495.000 pontig, egy full jksz csoport közepén csücsültök :D :p

Északföld 01-29-2006 22:15

Quote:

Zoli: ott van az aláírásomban a 4 orim száma! Nem látod az aláírásom?
(a változtatásokra tudtok olyan nagy marhaságokat írni hogy hihetetlen! :D:p )
Az 1/A úgy van jól ahogy van, csak szedjük ki a kis országok védelmét szolgáló baromságot. Ha ugyan akkor területen van 2 klán akkor azt ugyan olyan erősre meg is lehet csinálni. Ha pedig az egyik meg tudja úgy csinálni a klánt hogy beüti a másikat és a másik még keresztbe ütve sem tudja beverni azt akkor meg is érdemlik!! Nem kell őket itt védegetni, meg 0 hekiket foglalni tőlük!
Ezen kívül csak a 2 top klán bizonyíthatatlan JKSZ-ezése nem tetszik.
Mert nem hiszem el, hogy a több 100k-ra kigyúrt tolis és a pár millás varis, nem ad infót a másik "barakkupac" klánnak! (hisz nekik minek az infó úgysem támadnak senkit)

Te akartál harcolni, írd ide az orijaid nevét, ahogy én tettem, az aláírásod böngészése és kitalálása egyáltalán nem érdekel.

Északföld 01-29-2006 22:18

Quote:

Wand:
Az érthető hogy a barátnődet nem ütöd, de akkor ez azt jelenti hogy a 2 klán többi tagja sem üti egymást? Felesleges itt mellébeszélnetek és hazudoznotok. A 2. klán a védőfala az 1.-nek és kész! Tudjátok ti is és tudja mindenki. Tőletek kapják a gömböket az éplistákat, a távollévő seregeket, minden infót... Érthető persze hogy ezt tagadjátok a nagy nyilvánosság előtt.

Arwyl erre va negy jó közmondás: Mindenki saját magából indul ki és saját magáról mond véleményt.
Mi nem segítjük semmiben a másik nagy klánt, ellenben ti mit is csináltok? Ma hányszor szegtél szabályt?:D

All times are GMT +1. The time now is 10:18.