![]() |
Quote:
a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte??? Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1! meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi! |
Quote:
|
Quote:
(eloszor csak 5 uzit kaptam amiben figyelmeztetett, kovetkezo nap meg 20-at) :D Neked is valami hasonlo merenyletet kell elkovetned ellenem... de mar az uzenetes moka nem vallik be mert ignoralom az illetot aki napi 20 uzit kuld es mindegyikben ugyan az van! :P |
látom itt már semmi dolgom :)
mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik. és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arwyl ezzel csak az a gond, hoyg régen mikor KAcsa volt a TOP1 őt is megdöntötték, majd jött Monro-Tibor és a többiek, ők is meg lettek döntve, mi csak utánnuk következtünk. Érdekes, hogy velünk nem a megdöntést akarjátok, hanem a szabályokat átírni, elég rossz érzés lehet ennyire esélytelennek tartani magatokat, ahhoz képest, hogy 197.000 ponttól egészen 495.000 pontig, egy full jksz csoport közepén csücsültök :D :p |
Quote:
|
Quote:
Mi nem segítjük semmiben a másik nagy klánt, ellenben ti mit is csináltok? Ma hányszor szegtél szabályt?:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:18. |