![]() |
és még rosszabbnak tartom -pláne sűrű mezőnyben-, hogyha bárki kimegy támadni, és a közelben lévő bármely klán ha kiszúrja vagy fülest kap, hogy kint a sereg, akkor bármikor oda tud állni egy kitámadott klán mellé..
|
Quote:
De prüd lettél :) Korábban ez nemigen zavart amikor térkapuk tucatjait nyitotta pár 1M pontos ori kisebbekre várva hogy azok kitámadjanak és az infót valaki más hasznosítsa :) Azt már nem is tudom vajon ugyanazon klán tagja "élt" e ezzel a lehetőséggel. Tegyük hozzá, hogy a "fülest kap" dolog valóban benne van a konstrukcióban sajnos, ahogyan egyéniben is benne van és volt mindig is. Mikor zárjuk le a témát? Jó lenne ha mondanál valami álláspontot Attila, hogy mégis meddig van értelme a további vitáknak. Összefoglalva Wand kivételével mindenki egyetért (ugy tűnt nekem) azzal, hogy változtatni kellene és legtöbben talán Arwyl gondolatsorával értettek egyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és a történet kerekségéhez azért tegyük hozzá, hogy előtte amikor még kisebbek voltunk, ha egy 1M pontos klán kiment támadni, az egyik klánotokra, akkor rögtön nyílt egy másikból rá egy kapu, majd oda ugrott 1 v. 2 (jelen esetben 3. 4.) klán, és miközben annak kint volt a serge szépen betámadta..:) régi "szép" idők... akkor is meglehett tenni, hogy egy kitámadott klánra ráállj.. tán nem kéne visszahozni ;) |
Quote:
öö ez így nem teljesen igaz, nem a változatatás ellen vagyok, hanem az ellen,hogy rosszabra változtassunk. jut eeszembe, beár tegnap személyesen sok mindenben nem értettünk 1et, de pl a torny bónusz klánvédőértékből való kivételével igen..:) ha már kör levél, meg ilyenek, Ati figyelmedbe ajánlom, hogy mind monro(ék), mind szerinrünk ki kéne venni, lévén emiatt kell irreálisan nagy sereget elküldeni egy kláncsatába.. és emiatt kell a támadó klánnak támadás után elugrani mert nem maradhat szinte védelme.. |
Kicsit ossze kellene szedni, hogy mirol is van szo, mert eleg sok szal fut most parhuzamosan, van 276 post, es eleg nehez kihamozni ki mit szeretne.
Vallalkozik ra vki, hogy leirja a lenyeget? Ilyesmire gondoltam: 1. javaslat: dinamikus lista 2. javaslat: klanfrissito gomb - megbeszeles alatt 3. javaslat: 10 seces klanrendezes kor vegen stb... Es akkor oda lehetne irni hogy melyik miert kinek nem tetszik, es Ati is odairna, hogy 1 - nem lesz technikai okok miatt 2 - lehet hogy lesz, de nem most stb, stb..... Csak hogy akik most kezdik olvasni ne kelljen mar 300 postot vegigolvasniuk, amik nem is mindig megfelelo hangnemuek, es nagyon sok off van benne.... Monro, wand? Ati? :) |
Quote:
|
Sziasztok!Mi lenne ha 2x frissülne körönként?és akkor adott volna még egy esély hogy a megtámadott ráálljon az agresszorra!Mert aki a 10mp-t favorizálja az még életében nem támadott az tuti,az annyira se elég hol felkeltsem a többieket nem hogy esetleg még lovat is vegyek:((
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:21. |