![]() |
Quote:
Előnyök * a tolvajok készültsége kevésbé csökken akciónként, * a tolvajlás és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40% |
Quote:
Ha felessel vagy és tolvajt választod,akkor semmi másból nem lesz +5%-od,de mégjobb tolis leszel.Mert ott van h. beüthetnek künnyebben,vagy több tanya kell,vagy jobban ártóznak. (a tf nem ide értendő) Ez azért szerintem belefér. |
Quote:
|
Ok!
Tudom,h. új személyiséget kéne kitalálni,de ez csak egy ötlet volt! Bocsesz! :) |
Mivel ez is megfontolasok alatt van, beideznem egy elozo velemenyemet:
Ez igaz, igy is nehez a tolvaj orszagokkal jatszani, ha meg a penzszerzes lehetoseget is elvesszuk toluk, ki fognak halni, mint a full varis oriasok... Szintelenebb lesz a hodito... (Szerintem ne birizgaljuk a tekercslopast, nem kell ellene vedelem...) Plane amilyen ara lesz lassan a tekercseknek, szegeny tolisok igy is azt (is) nyogik... :) |
Quote:
szóval a haszonszerzéseket szerintem se kell korlátozni:D mindig van akinek jó napja van és van akinek nem... |
Quote:
|
még mindig teljes mértékben ellenzem a tolik korlátozását... aki úgy nyilatkozna, hogy még nem próbálta, az indítson egy tolit, aztán próbáljon vele "megélni". Sok örömben ÉS bánatban lesz része vele! Egyáltalán nem könnyű, és gondtalan élet...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:27. |