Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

Tsobi 12-04-2009 21:20

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231522)
Mert 1 kicsit értelmetlen,h. az a faj aki tolvaj és ennek a mestere,nem tud ügyesebben lopni a vagy megvédeni az értékeit.

Faj: Fél-elf

Előnyök

* a tolvajok készültsége kevésbé csökken akciónként,
* a tolvajlás és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%

bubuman1 12-04-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231523)
Faj: Fél-elf

Előnyök

* a tolvajok készültsége kevésbé csökken akciónként,
* a tolvajlás és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%

De szerintem itt a személyiségről beszélünk.! ;)
Ha felessel vagy és tolvajt választod,akkor semmi másból nem lesz +5%-od,de mégjobb tolis leszel.Mert ott van h. beüthetnek künnyebben,vagy több tanya kell,vagy jobban ártóznak. (a tf nem ide értendő)
Ez azért szerintem belefér.

Dus 12-05-2009 08:13

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231522)
Szerintem,meg a tolvaj és varázsló szemit kéne erősíteni.Mivel,ha valaki felessel,vagy emberrel,vagy elffel akar lopkodni,akkor biztos h. nagy részben a tudóst választják személyiségnek.
Mi lenne,ha a tolvaj és vari szeminek,az 1% plussz regenerálódás mellé adnánk 10%-ot a toliknak(tolvaj) és 10%-ot a variknak(varázsló).Külön értem,ki melyiket választja.
Mert 1 kicsit értelmetlen,(pl a tolvaj) h. az a faj aki tolvaj és ennek a mestere,nem tud ügyesebben lopni a vagy megvédeni az értékeit.És amúgy is mivel a többi tudományt feláldozza ez így lenne fair.

Ez nem csak hogy totál off, de még külön téma is van neki. Miért nem lehet oda írni??

bubuman1 12-05-2009 15:47

Ok!
Tudom,h. új személyiséget kéne kitalálni,de ez csak egy ötlet volt!
Bocsesz! :)

Remedy 01-05-2010 10:14

Mivel ez is megfontolasok alatt van, beideznem egy elozo velemenyemet:

Ez igaz, igy is nehez a tolvaj orszagokkal jatszani, ha meg a penzszerzes lehetoseget is elvesszuk toluk, ki fognak halni, mint a full varis oriasok...

Szintelenebb lesz a hodito...

(Szerintem ne birizgaljuk a tekercslopast, nem kell ellene vedelem...)

Plane amilyen ara lesz lassan a tekercseknek, szegeny tolisok igy is azt (is) nyogik... :)

Gabro 01-05-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235181)
Mivel ez is megfontolasok alatt van, beideznem egy elozo velemenyemet:

Ez igaz, igy is nehez a tolvaj orszagokkal jatszani, ha meg a penzszerzes lehetoseget is elvesszuk toluk, ki fognak halni, mint a full varis oriasok...

Szintelenebb lesz a hodito...

(Szerintem ne birizgaljuk a tekercslopast, nem kell ellene vedelem...)

Plane amilyen ara lesz lassan a tekercseknek, szegeny tolisok igy is azt (is) nyogik... :)

lehet, hogy nincs teljesen igazam, de azt tapasztalom hogy szinte csak a lassan haladó "mindenes" szövik vannak, meg a gyorsan daráló 3hadi 1 hadivari felállású szövik....
szóval a haszonszerzéseket szerintem se kell korlátozni:D
mindig van akinek jó napja van és van akinek nem...

Dragi 01-05-2010 10:37

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235184)
lehet, hogy nincs teljesen igazam, de azt tapasztalom hogy szinte csak a lassan haladó "mindenes" szövik vannak, meg a gyorsan daráló 3hadi 1 hadivari felállású szövik....
szóval a haszonszerzéseket szerintem se kell korlátozni:D
mindig van akinek jó napja van és van akinek nem...

vannak még 2 hadi 1 hadi vari meg 1 tolis felállásúak is és igen ritka de van még a retro felállás is :)

Dynosaur 01-05-2010 11:50

még mindig teljes mértékben ellenzem a tolik korlátozását... aki úgy nyilatkozna, hogy még nem próbálta, az indítson egy tolit, aztán próbáljon vele "megélni". Sok örömben ÉS bánatban lesz része vele! Egyáltalán nem könnyű, és gondtalan élet...

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 235185)
vannak még 2 hadi 1 hadi vari meg 1 tolis felállásúak is és igen ritka de van még a retro felállás is :)

milyen az a "retro" felállás? :) ezzel most felcsigáztad a kíváncsiságom... :D

Von 01-05-2010 11:51

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235208)
milyen az a "retro" felállás? :) ezzel most felcsigáztad a kíváncsiságom... :D

Pont az amit leírt Dragi: 2 hadi, 1 vari, 1 toli :)

Gabro 01-05-2010 12:03

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235209)
Pont az amit leírt Dragi: 2 hadi, 1 vari, 1 toli :)

ő a 2 hadi 1 hadivari 1 toli felállást írta, a retrot csak említette, de igaz van ilyen, sőt most is ilyenbe vagyok.....de csak 5-ben, ami azért más egy "kicsit" mint a többi szint:D

All times are GMT +1. The time now is 21:27.