![]() |
Quote:
100 millából el tud vinni a tolis, akkor ha félelf, 12-t, kereskedő szem esetén 6 millát. Hát ez tönkreteszi a játékot! Innentől rettegni fognak az orkok, mindent ellepnek a tolisok! Micsoda dolog, hogy egy tulis tud érdemben lopni? Pfujj... |
Quote:
Ilyen alapon 100 aranybol csak 10-et tudnak elvinni, hurra, maris mennyire jobb a javaslat... Hat marhara nem. Viszont reszemrol innentol a tema mellozve, ha mar Te sem erted, nem tudok mit tenni. |
Egyébként egy kis adat: Ha 10 bank van, akkor egy félelf teljes lopássorozata (17 lopás) az összes bent lévő pénz 16,77%-t viszi el.
Ha ez túl sok, akkor lehet finomítani. 12 bank esetén ez 11,06% 15 bank esetén 5,82% |
Quote:
|
Quote:
|
Vajon hányan fognak az itt erősködők közül B-ben, A-ban felest játszani, ha megvalósulna ez az ötlet? :)
|
Quote:
Senki. Én pont az ellenkezőjét mondtam. Elég logikátlan, hogy egyik érv az, hogy szegény hadiknak innentől tönkremegy a játéka, a másik, hogy a tolis innentől sem fog érni semmi. Döntsétek el :D Azért nem fog semerre sem haladni itt egyetlen javaslat sem, mert olyan játékosok írnak a fórumra, akik csak azt nézik, hogy őket miben érinti a változás. Csupa olyan, akik régóta kevés kocsmás orkokkal játszanak, és nem akarják, hogy bármi változzon. Ha nem így lenne, akkor az értelmetlen lefele ujjak helyett inkább egy post jönne, hogy "A 10 bank azért nem jó, mert túl sokat tudna lopni a félelf, a 15 jobb lenne" vagy "a félelf számára átlopható bank ötlete azért nem jó mert... de ez a javalat ... jobb lenne" Ehelyett destrukció és félelem a változástól. |
Quote:
Azok menjenek, játszanak ott, ahol látták... Persze, hogy azt nézem, miben érint engem egy változás és nem mást... |
Quote:
A toli sem tud kirakni semmit, ha fél nap után néz be az országába. Akkor már mérjünk egyenlő mértékkel. |
Quote:
Ha jól láttam, te indítottál volt olyan topikot, hogy a tolisok és a varisok megmentése. És oké, hogy nem tetszik ez a bank átlopósdi, de ahogy Csempe is írta, a véleményednek többnyire azt a részét osztod meg, hogy nem tetszik a javaslat, és ennyi. Nem olvastam(ha mégis volt, akkor elnézést), hogy írtál volna olyant, hogy szerinted mit kéne inkább tenni. Nyílván, ez egy fórum, és ezért sokan írják be a saját meglátásaikat, kezdők vagy tapasztaltabbak, de a játék fejlődésének érdekében, jobb lenne, hogy ha a nemtetszésetek mellett, ti, nagyobb tapasztalattal rendelkezők is leírnátok a meglátásotok. Oké, hogy nem pontosan a topichoz kapcsolódó dolog, de az sem lenne megoldás, ha minden apróságnak külön topic nyílna. Off vége. |
All times are GMT +1. The time now is 15:10. |