Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Tuvalu (#3490) 03-07-2010 17:20

Bocs, én se tudtam jönni, mert annyira szép napsütés volt, hogy a kislányom motorozása nagyobb prioritást kapott a parkban.

Ati: Ami a 2009es érem átvételét illeti, ha nem nagy gond, akkor tényleg inkább azt kérném, hogy őrizd meg a jövő évi díjátadásig. Evvel ugyan kockáztatjuk, hogy elkeveredik időközben (ha így lesz, akkor így jártam, nincs harag), de ha meg nem, akkor legalább már biztosan lesz nyereményem a jövő évi átadáson.

Ati 03-07-2010 17:25

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 243997)
Ati: Ami a 2009es érem átvételét illeti, ha nem nagy gond, akkor tényleg inkább azt kérném, hogy őrizd meg a jövő évi díjátadásig. Evvel ugyan kockáztatjuk, hogy elkeveredik időközben (ha így lesz, akkor így jártam, nincs harag), de ha meg nem, akkor legalább már biztosan lesz nyereményem a jövő évi átadáson.

Oké, félrerakom. :) Maximum jövőre kell majd egy erőteljes keresést tartani, hogy hova is tettem... :D

Tuvalu (#3490) 03-07-2010 17:51

Ird ide, hogy mondjuk a kenguru farkára tetted, nagyapád órája mellé, és akkor nem felejtjük el, és örülünk, Vincent.

Ati 03-07-2010 18:00

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 243999)
Ird ide, hogy mondjuk a kenguru farkára tetted, nagyapád órája mellé, és akkor nem felejtjük el, és örülünk, Vincent.

Addig még sokszor áthelyezésre kerülhet, a kenguru farka meg nem erre van. :p :D

Iron 03-07-2010 19:21

Én meg rájöttem nagyon nagyon béna vagyok :)
Utolsó körváltásokig még vezettem aztán betett, hogy nem tudtam senkit se beverni, szánalom :(

Grat mindenkinek, de főképp az első 3 játékosnak!

Ati 03-07-2010 19:33

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 243992)
Tudom, hogy már volt hétköznap esti párbaj, de nem értem haza, ma megintcsak lemaradtam.

Ha esetleg lehetne megint esti párbaj az jó lenne. Köszi.

Hétköznapiból kéne legalább az elején egy késő délutáni és egy délelőtti, hogy lássuk, hogy mennyire telnek meg ezek a helyek a mostani csapattal.

Szesy 03-07-2010 20:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244017)
Hétköznapiból kéne legalább az elején egy késő délutáni és egy délelőtti, hogy lássuk, hogy mennyire telnek meg ezek a helyek a mostani csapattal.

Csütörtökön bármikor lehet!, akkor leszek!

Ati 03-07-2010 21:00

Egy szavazat csütörtök bármikorra, és egy szavazat valamelyik estére. Még valaki? :)

Ebből az estét nem biztos, hogy most igérni tudom, mert az már volt, és kéne a máskor ráérőknek is lehetőséget adni -- no meg egyáltalán kitapasztalni, hogy máskor milyen érdeklődés van.

J.Ati 03-07-2010 21:46

Nekem jó lenne egy csütörtök délelőtt, ha már délelőtti, de bejátszhatunk egy éjjelit is, ha van rá elég jelentkező :cool:

Ati 03-07-2010 21:57

Legalább ketten remélem, hogy lesztek. :)

Csütörtök délelőtt 10 órára kiírva a harmadik párbaj. Jelentkezni már most is lehet. Sok sikert!

All times are GMT +1. The time now is 00:51.