![]() |
Bocs, én se tudtam jönni, mert annyira szép napsütés volt, hogy a kislányom motorozása nagyobb prioritást kapott a parkban.
Ati: Ami a 2009es érem átvételét illeti, ha nem nagy gond, akkor tényleg inkább azt kérném, hogy őrizd meg a jövő évi díjátadásig. Evvel ugyan kockáztatjuk, hogy elkeveredik időközben (ha így lesz, akkor így jártam, nincs harag), de ha meg nem, akkor legalább már biztosan lesz nyereményem a jövő évi átadáson. |
Quote:
|
Ird ide, hogy mondjuk a kenguru farkára tetted, nagyapád órája mellé, és akkor nem felejtjük el, és örülünk, Vincent.
|
Quote:
|
Én meg rájöttem nagyon nagyon béna vagyok :)
Utolsó körváltásokig még vezettem aztán betett, hogy nem tudtam senkit se beverni, szánalom :( Grat mindenkinek, de főképp az első 3 játékosnak! |
Quote:
|
Quote:
|
Egy szavazat csütörtök bármikorra, és egy szavazat valamelyik estére. Még valaki? :)
Ebből az estét nem biztos, hogy most igérni tudom, mert az már volt, és kéne a máskor ráérőknek is lehetőséget adni -- no meg egyáltalán kitapasztalni, hogy máskor milyen érdeklődés van. |
Nekem jó lenne egy csütörtök délelőtt, ha már délelőtti, de bejátszhatunk egy éjjelit is, ha van rá elég jelentkező :cool:
|
Legalább ketten remélem, hogy lesztek. :)
Csütörtök délelőtt 10 órára kiírva a harmadik párbaj. Jelentkezni már most is lehet. Sok sikert! |
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |