Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

dreaman68 12-11-2006 20:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54072)
én is ettől félek meg attól hogy még 2*-3* ugyanígy le kell bontanom a csákót :)

én ilyennek annyira szeretek írni h keménykedjél még mert nincs most célpontom:D

tdomo 12-11-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 54080)
hát egy hullához kell is a tapasztalat:D;) igen mondjuk sok választása volt a hulla mellé bár egy igen tapasztalt hulla vari:D hmmmm...

Most nem tudom mi a baj, :) láttam már hullát varázsló személyiséggel.

dreaman68 12-11-2006 20:51

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 54089)
Most nem tudom mi a baj, :) láttam már hullát varázsló személyiséggel.

ja én is de nem úgy h feladja a dipóban h tapasztalt hulla varázsló keres szövit:D
na várjá feldobok egyet és megnézem a reakciókat :D:D:D

Dragi 12-11-2006 20:52

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 54098)
ja én is de nem úgy h feladja a dipóban h tapasztalt hulla varázsló keres szövit:D
na várjá feldobok egyet és megnézem a reakciókat :D:D:D

ha nem vagy tényleg varis akkor nem poén :)

dreaman68 12-11-2006 20:53

fent van:D most megtalálhatjátok az 5 orimat:D

dreaman68 12-11-2006 20:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54100)
ha nem vagy tényleg varis akkor nem poén :)

ja de egy hulla varis?:D úgyis meggömbölnek alapból át kell vinnijük de mondjuk egy hadis nem viszi át az óriásom:D

tdomo 12-11-2006 20:55

Azért a reakciókat majd copy-paste ide is pls.:)

dreaman68 12-11-2006 20:58

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 54104)
Azért a reakciókat majd copy-paste ide is pls.:)

meglesz:D majd utána kirakok egy tapasztalt 4 éves multal rendelkező ork tolit is

Vésd 12-11-2006 20:59

Sziasztok

Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben...

"Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír."

nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:)

dreaman68 12-11-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54106)
Sziasztok

Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben...

"Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír."

nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:)

engem nem találnak meg ilyenek soha:( pedig hát.... lenne móka:D

All times are GMT +1. The time now is 05:52.