![]() |
Sziasztok !
Bármilyen furcsának is fog tünni szerintem jó a mostani rendszer , elfokozol ha kell vagy elbontasz és újraépítesz mindent vagy utánafokozol ha úgy itéled meg , hogy szükséges.... Ezekre a dolgoknak már egy közepes klánnak is kell elég pénznek lennie .. Ha nincs meg a fedezete rá akkor valamit rosszul csinál és egyébként se tudna megvédeni egyszere több orit ha úgy adódik a helyzet ... Sokan említik a kiskaput mint tagkidobálás ....." szégyen a futás de hasznos jelmondattal" Ha rááll egyik klán a másikra akkor semmiből nem tart ráállás után azonnal elküldeni rájuk 100 katit klántámadás címszó alatt :D Így bezártad a kiskapuját egy műanyaglakattal ami akár rá is rohadhat :D Vagyis nem tudnak tagokat kidobálni... Szóval szerintem fölösleges átprogramozni az egész játékot és új szabályokat írni mert néhányan nem látják a "műanyaglakat" elhelyezésének a módját ... Totya |
Sokszor megjártam már az A csopit, 1 max 2 fős klánba, most volt először és utoljára is, hogy egy sok tagú klánban játszottam. Nyilván ez a tudásom hiányossága miatt is van, meg amiatt, hogy a többi csoporthoz képest előnye van azoknak akik régen fent vannak, már csak anyagilag is. ezt behozni szinte lehetetlen ugye. A többi csoportban ez kicsit másabb, csinál az ember egy tekist majd forduláskor kiszed belőle annyit ami elég, max termel illetve foszt hozzá egy keveset, esetleg újrázik 1x, stb. A-ba viszont más a helyzet, ott egy feljövő klán kitámadásakor oda a pénz, és még ha sikeres az ütés, akkor is pénz nélkül marad amíg azokat a lovakat el nem adja, 3 milla lovakat meg nem feltétlen vesznek meg pár óra alatt, és ugye a hiénák is jönnek még.(oké, nem kell 1000 kör alatt felmenni 10k hekire pénz nélkül, de nem tudnám elképzelni magamról, hogy az A- miatt az összes orim szabin várakozzon még én A-ba kitermelem azt a vagyont amiből én is tudok okos lenni)
Bár számomra se a legjobb ötlet a kidobálás, viszont kevesebb földembe kerül ki és belépni, mint benyelni egy klánütést. |
Quote:
ezen a makkos beszóláson behaltam, az év poénja:D |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
The Following 3 Users Say NO Thank You to vityu For This Un-useful Post:
NewJackCity, none, Pumi Felvázoltam egy olyan esetet, ami bármikor előfordulhat. 1 órát ültem rajta, míg végiggondoltam, kiszámoltam és leírtam. Erre csak azért, mert nem tetszik az álláspontom, már nyomogatjátok is a lehúzást. Elolvasta valaki egyáltalán közületek? |
Megint sokat haladt előre ez a Megbeszélés is...
A Chat részleg felé.... |
Quote:
Quote:
|
Nem hiszem el, hogy egyesek annyira féltik a megszerzett pozíciójukat, vagy a megszerzésre váró pozíciójukat, hogy ezért elfelejtik, hogy egy játék részesei vagyunk.
Nem érdekel tovább a téma, ha megtehetném, akkor zárnám. Nem hittem volna, hogy a játékosállomány ekkora része csak fél, hogy véletlenül földet veszít A-ban... Azt hiszem a továbbiakban sem fogunk klánt ütni. Így nem éri meg. Önmagában a klánütés is rizikós, mert sokkal rosszabbul járhatunk, ha valaki elront bármit, de akkor az a faktor is benne van, hogy ha mindent jól csinálunk, az ellen akkor is kidobálhat mindenkit, megintcsak a semmiért dolgoztunk... Ezzel a két tényezővel áll szemben az a párezer hektár, amit legjobb esetben el lehet hozni. |
All times are GMT +1. The time now is 20:53. |