Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Phoenix 06-12-2009 18:51

Takarító-Vaddisznó
Vaddisznó-Medve

Sztem legalábbis

Swiss 06-12-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214973)
És amíg azt várjuk (nem! :)), hogy ismét lefagyjon minden, addig még egy kérdést felhozok fórumra: mi az a két mob, ami között nagy rést éreztek. Hol van az a pont, ahova jó lenne betenni mégegy fajta mobot, hogy zökkenőmentesebb legyen a haladás?

A magasabb szintű mobokkal egyszerű a helyzet, a kezdésnél kényesebb téma, hogy mindenhol gördülékeny legyen a haladás.

Nem gondolom hogy az elején probléma lenne egérről átnyergelni macskára kutyára, viszont a mai nap attól van kikészülve mindenki, hogy elfogyott a macska és a kutya.

A farkas és vaddisznónál nem látom értemét, hogy ua. tp-t kapod értük, Phoe már felvette egy javaslatot hová lehetne tolni még mobot szerintem nem kell csak elcsúsztatni a jelenlegi. Így van ez a rókával is, vagy legyen több belőle, vagy adjon több tp-t. És Phoe-nek ismét igaza lenne. :)))

Dus 06-12-2009 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214973)
És amíg azt várjuk (nem! :)), hogy ismét lefagyjon minden, addig még egy kérdést felhozok fórumra: mi az a két mob, ami között nagy rést éreztek. Hol van az a pont, ahova jó lenne betenni mégegy fajta mobot, hogy zökkenőmentesebb legyen a haladás?

A magasabb szintű mobokkal egyszerű a helyzet, a kezdésnél kényesebb téma, hogy mindenhol gördülékeny legyen a haladás.

Nos, a macska / kutya az lényegében egy kalap alá vehető, mert kapunk tesztkardot. Utána a takarító nincs olyan messze, viszont!
Takarító után talán a vaddisznó ami kicsit nagyobb lyuk. Vaddisznózni nem éri meg kimenni 2. támadás nélkül, sőt, még azzal sem tuti. Így a takarítók ölése ami nagyon sokáig eltarthat, nem beszélve arról, hogy a kulcsfontosságú fordulópont ott van, hogy takarító még a városban van, a vaddisznó már nem. És ez szerintem igen fontos egy új játékos számára, hogy ismerős vagy ismeretlen a terep...
Szerintem ezt azzal lehetne nagyon picit korrigálni, hogy a második támadás 10. szinten lehetne, a 3. viszont cserébe 25. szinten mondjuk...
Vagy lehetne egy küldetés, amit kb 8.-10. szinten lehetne megcsinálni, és úgy 3K tp-t adna...
Mobot viszont nyugodtan lehetne berakni, vaddisznó és takarító köztit a városba, kb 38-40 tp-ért...

Ati 06-12-2009 18:58

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 214975)
Nem gondolom hogy az elején probléma lenne egérről átnyergelni macskára kutyára, viszont a mai nap attól van kikészülve mindenki, hogy elfogyott a macska és a kutya.

Mindből van pedig bőven (no jó, nem többszázas tétel azért... :)), és most el se mászkáltak, mind a városban vannak.

Mindenesetre most egy kicsit felgyorsítottam a szaporulatot.

Ati 06-12-2009 20:08

És Ati megteremté a városlakó polgárokat... És Ati látá, hogy ez jó, ezért elmene pihenni... :)

Dus 06-12-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214991)
És Ati megteremté a városlakó polgárokat... És Ati látá, hogy ez jó, ezért elmene pihenni... :)

Első benyomás: :D
Második benyomás: :)
Harmadik benyomás: szuper ;)

Negyedik benyomás: Mire jó a színes napernyő?? :D

Ati 06-12-2009 20:15

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214992)
Negyedik benyomás: Mire jó a színes napernyő?? :D

Emlékezz a küldikre még régről (amiket most még nem tudsz megcsinálni), és hogy vajon majd mik kellhetnek a folytatáshoz. :)

Ildee 06-12-2009 20:21

Ki kell púderozni a Julist? :D:D:D:D:D:D

Dus 06-12-2009 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214994)
Emlékezz a küldikre még régről (amiket most még nem tudsz megcsinálni), és hogy vajon majd mik kellhetnek a folytatáshoz. :)

Medált nem hiszem hogy lehetne belőle készíteni, a gonoszerők meg ugyan csak nem lesznek elűzve egy napernyő által :D

Toto 06-12-2009 20:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214992)
Mire jó a színes napernyő?? :D

Off
"Mindent megteszek, hogy én legyek az első
, hisz a fődíj egy csíkos napernyő. Majd a fejem fölött azt forgatom, miközben ezt a dalt dúdolgatom..."

Az lesz a fődíj :D

On

All times are GMT +1. The time now is 15:14.