![]() |
Quote:
Ma folytatom azért a sétálgatást :) |
Quote:
kinyirt vagy 10 bandita, mert megtamadtak az erdoben. Meghalas utan ugyanugy az erdoben voltam. De kozben igazabol a halallabirintusban es nem frissitett, csak ha mozdultam. Ekkor megittam a szokasos kek lottyot, es odakerultem az obeliszkhez, de igazabol meg mindig a halallabirintust mutatta. Ott tunt fel, hogy magamra kattintottam es lehetett volna hasznalni az obeliszket. Mondom akkor megiscsak ott vagyok. Mozogtam egyet lefele, es csak akkor frissitett a terkep. |
Quote:
(Egyébként: "Nem vagy éhes.") :( Szóval várok. A türelem tornaterem.... |
Quote:
Remy, ez a probléma már fel lett vetve, de mint Ati írta, még nem lett javítva. :) |
Quote:
|
Azon a két négyzeten, amin mozogni tudok, minden rendben. Egyénileg is, és csapatban is. :D
|
A mai tesztem eredménye: a kis tárnában 100%-os a bányászati ráta. Minden egyes próbálkozás sikerrel végződött! (Már tele vagyok kővel...:D)
|
Nekem annyi észrevételem lenne a küldetésekkel kapcsolatban, hogy még akkor is több tp-t szedek össze a karival az alatt az idő alatt míg megcsinálom, hogyha nem lett tp szükséget levitel és konkrétan megmondják mikor merre...
Szerintem az alap kenyeres küldetésnél jó a 200, az egeresnél már 400 tp-t adnék...A térképesre 2K-t, a tollasra 4K-t, a zsiványosra 15K-t :) kb... És akkor már mindenki szívesen megcsinálja, sőt, hajt azért, hogy oylan karija legyen, hogy meg tudja csinálni, van cél, amit kitűzhet magának, így teljesne más...Illetve szerintem zsiványos cuccok is gyengék, mert kb 40.-50. szinten lehetne megcsinálni azt a küldit...Zsiványkard sebzését olyan 20-30 közé raknám a vétről meg nem tudok nyilatkozni, de kb 20-30%-kal többet véd mint a sima páncél tapasztalat alapján...Ez még jó is akár :) |
MEGHALTÁL!!!
Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 5 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. MEGHALTÁL!!! Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 33 életerőt vesztettél. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 44 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 19 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 24 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 44 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 40 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 2 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 5 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 35 életerőt vesztettél. Hááát, nem is az az újság, hogy meghaltam, hanem, hogy ugyanattól a zsiványtól kétszer :D A két halál ugyanazon csatához tartozott, és támadáskor egy zsiványt jelzett ki. (Ezért is támadtam, hátha :D) Lehet, hogy ez is amiatt a frissítési hibától van, de azért érdekességnek jó :) |
Ismét előjött:
http://bimmbimm.hu/mud/csata.jpg Megütöm mikor nem is tudok ütni... :) Amúgy a végén Ati lelőtt mert nem bírunk egymással Ildivel:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:01. |