![]() |
Quote:
|
Quote:
és miért legyek ij+lóval ha nem birom beütni ugy az elit+ijat ha otthol a serege(nehogy valaki bevágja azért nem birod mert béna vagy mert olyan pirosat adok neki mint 2 ház:Delötte számolja ki,hogy 10%toronyos ij+elit gnommal max egy ork ütheti be...)...?Ezért én nem igazán kedvelem azokat... Bár ha ij+lovast ütsz be 3x akkor is lezs hazakisérés mivel a lovas ori jól kisérhet vissza:) |
Quote:
|
Quote:
Mivel szerintem 40%barak+10%torony orikat egyedül nem ütsz be:)(segítség nélkül) Ahoz,hogy egy ilyen orit beüss 95% morál+95%morál v:gnom az nem tudos t: ork tábornok 42%barakot kell tartania az orknak és ez csak ló emelett még valahol ijnak is kell lennie:P Ahoz,hogy egy gnom ugyanigy beüsse: 50%barak kell és ez cska ló emelett még ij is kell:)egyik gnom sem tudos és mf-ek és egy oriás: 53-54%kell és az csak ló:)ij is kell:) Nem tom akkor hol ütsz be egy gnom elit+ijat:) ugy számoltam,hogy mf mindkettö 95% kat morál a védö gnom az nem tudos a támadok sme egyedül az ork aki tábornok Max tábornokkal jönnek és alulrol:) |
Nos ahogy én tudom a hadisaim gnóm vándorok :) 50% barakkal :) és elég szépen viszik be az íj eliteseket !:) De ha nem hiszed akkor ez van :) vagy mint a mesék végén aki nem hiszi járjon utánna :D
|
várj hagyom a többieket is hogy reagáljanak rá :D
|
Quote:
Ilyeket max ugy ütsz be ha kitámad (vagy rossz kat morálja van):)De ugy már az elites is beveri ugyhogy én ezért maradok az elitnél:) |
Quote:
|
Quote:
DE kiváncsi lennék arra,hogyan építesz fel egy jó lo+ijas orit,hogy ütési elönye is kijöjjön és védeleme is maradjon:)(persze nem csak te véleményedre másokéra is) Azt akarom megtudni mit kezdtek egy elit+ijas ori ellen?(de inkább olyan szövi ellen):) Hogyan kell ahoz felépíteni egy lo+ijas orit,hogy elit+ijat legyözze?:) 1fő kérdésem lenne: hogy oldjátok meg a védekezést kitámadás esetén mondjuk egy szöviben?:) hány %tornyot kell lo+ijas orinak tartania? |
Quote:
És nemis kell orknak lenned... |
All times are GMT +1. The time now is 19:32. |