Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Dragi 10-21-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36554)
Tolit-varit csak örült pusztít:)
Hadit össz vándorral érdemes szerintem ha alatta vagytok és az behozzátok magatokhoz és a többi nem védheti:)Ha melettetek van akkor meg mészár már:)
De ha egy hadis ugy támad ki,hogy 3sereg bemenjen hozzá ugy,hogy ne menejen min 3 sereg vissza az ellenhez akkor még van mit tanulnia:)

miért pl. egy íj/lovasnál nem biztos hogy így van :)

Harcosok 10-21-2006 17:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36560)
miért pl. egy íj/lovasnál nem biztos hogy így van :)

ij/ló-ról nem szeretek beszélni mivel az hiába bir ütni védelem nagy semmi...
és miért legyek ij+lóval ha nem birom beütni ugy az elit+ijat ha otthol a serege(nehogy valaki bevágja azért nem birod mert béna vagy mert olyan pirosat adok neki mint 2 ház:Delötte számolja ki,hogy 10%toronyos ij+elit gnommal max egy ork ütheti be...)...?Ezért én nem igazán kedvelem azokat...
Bár ha ij+lovast ütsz be 3x akkor is lezs hazakisérés mivel a lovas ori jól kisérhet vissza:)

Dragi 10-21-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36565)
ij/ló-ról nem szeretek beszélni mivel az hiába bir ütni védelem nagy semmi...
és miért legyek ij+lóval ha nem birom beütni ugy az elit+ijat ha otthol a serege(nehogy valaki bevágja azért nem birod mert béna vagy mert olyan pirosat adok neki mint 2 ház:Delötte számolja ki,hogy 10%toronyos ij+elit gnommal max egy ork ütheti be...)...?Ezért én nem igazán kedvelem azokat...
Bár ha ij+lovast ütsz be 3x akkor is lezs hazakisérés mivel a lovas ori jól kisérhet vissza:)

hmm érdekes !! :D Az én hadisaim íj/eliteseket szoktak beütni :D akkor most ők/én vagyok a hülye ?????:D

Harcosok 10-21-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36568)
hmm érdekes !! :D Az én hadisaim íj/eliteseket szoktak beütni :D akkor most ők/én vagyok a hülye ?????:D

Kiváncsi lennék rá,hogy %torony+ hány % barakod van:)
Mivel szerintem 40%barak+10%torony orikat egyedül nem ütsz be:)(segítség nélkül)
Ahoz,hogy egy ilyen orit beüss 95% morál+95%morál v:gnom az nem tudos t: ork tábornok
42%barakot kell tartania az orknak és ez csak ló emelett még valahol ijnak is kell lennie:P
Ahoz,hogy egy gnom ugyanigy beüsse:
50%barak kell és ez cska ló emelett még ij is kell:)egyik gnom sem tudos és mf-ek
és egy oriás:
53-54%kell és az csak ló:)ij is kell:)

Nem tom akkor hol ütsz be egy gnom elit+ijat:)
ugy számoltam,hogy mf mindkettö 95% kat morál a védö gnom az nem tudos a támadok sme egyedül az ork aki tábornok
Max tábornokkal jönnek és alulrol:)

Dragi 10-21-2006 18:05

Nos ahogy én tudom a hadisaim gnóm vándorok :) 50% barakkal :) és elég szépen viszik be az íj eliteseket !:) De ha nem hiszed akkor ez van :) vagy mint a mesék végén aki nem hiszi járjon utánna :D

Dragi 10-21-2006 18:11

várj hagyom a többieket is hogy reagáljanak rá :D

Harcosok 10-21-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36573)
Nos ahogy én tudom a hadisaim gnóm vándorok :) 50% barakkal :) és elég szépen viszik be az íj eliteseket !:) De ha nem hiszed akkor ez van :) vagy mint a mesék végén aki nem hiszi járjon utánna :D

én hiszek neked csak leirtam ahoz,hogy egy 40%barak +10%torony gnomot beüss kell oda egy kis csapat:)És azért a 40barak+10%torony nem is a legerösebb gnom hadisok táborába tartozik:)
Ilyeket max ugy ütsz be ha kitámad (vagy rossz kat morálja van):)De ugy már az elites is beveri ugyhogy én ezért maradok az elitnél:)

Dragi 10-21-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36581)
én hiszek neked csak leirtam ahoz,hogy egy 40%barak +10%torony gnomot beüss kell oda egy kis csapat:)És azért a 40barak+10%torony nem is a legerösebb gnom hadisok táborába tartozik:)
Ilyeket max ugy ütsz be ha kitámad (vagy rossz kat morálja van):)De ugy már az elites is beveri ugyhogy én ezért maradok az elitnél:)

rendben van ahány játékos annyi stratégia :) ezért szép ez a játék :)

Harcosok 10-21-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36584)
rendben van ahány játékos annyi stratégia :) ezért szép ez a játék :)

Jó ezzel én is így vagyok :)

DE kiváncsi lennék arra,hogyan építesz fel egy jó lo+ijas orit,hogy ütési elönye is kijöjjön és védeleme is maradjon:)(persze nem csak te véleményedre másokéra is)
Azt akarom megtudni mit kezdtek egy elit+ijas ori ellen?(de inkább olyan szövi ellen):)
Hogyan kell ahoz felépíteni egy lo+ijas orit,hogy elit+ijat legyözze?:)
1fő kérdésem lenne:
hogy oldjátok meg a védekezést kitámadás esetén mondjuk egy szöviben?:)
hány %tornyot kell lo+ijas orinak tartania?

Steve 10-21-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36581)

Vazz nemtom mér hirdeted állandóan az igét hogy mekkora nagy vagy harc terén... fogj egy szövit add össze a legnagyobb vihető katimennyiséget és meglátod hogy nem minden esetet írtál be;)
És nemis kell orknak lenned...

All times are GMT +1. The time now is 19:32.