![]() |
Élesben is bármikor bárkit leölhetnek a banditák, mert ma már 2* voltam HL-ben amiatt, hogy megálltam mert mob elleni csatában lecsökkent az a kis 46 ÉP-m, szóval megálltam töltődni, addig nézegettem fórumot, más oldalt, aztán mire visszamentem, leöltek :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A patkány élettelenül esik a földre.
Megvágtad a patkányt. 4 életerőt vesztett. A patkány megütött. 7 életerőt vesztettél. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 2 életerőt vesztett. Kivéded a patkány támadását. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 3 életerőt vesztett. A patkány megütött. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a patkány támadását. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 2 életerőt vesztett. A patkány megütött. 5 életerőt vesztettél. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a patkány támadását. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 2 életerőt vesztett. A patkány megütött. 6 életerőt vesztettél. Megrúgod a patkányt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a patkányt. 4 életerőt vesztett. A patkány megütött. 7 életerőt vesztettél. ezt a jelenséget már írtátok nálam is előfordult, hogy egy körön belül kétszer sebzek. |
Ok, legalább csak a következő tanulásig kell szenvednem :D
|
Quote:
10k/ kocka esetében ez nem lenne 10 milla. de még 1 se nagyon. később is lesz ennyi pénz. főleg anarchosoknak :D ha epdig fenntartás lesz, akkor nem támogatnám. 200 kiló / kocka, és csak a városom-főváros vagy városom-legközelebbi város variációban lehessen építeni. (ha csak 1 négyzetnyit építek valaki mellé, az már párhuzamos azon az 1 négyzeten, tehát egy ilyen feltétel mellet szerintem meg lehet fúrni a bulit... körbeépítem a városodat úttal, te meg nem tudsz kijönni... szevasz. leszecskázhatod az 1 millás szekeredet tüzifának... ;)) |
Quote:
|
Quote:
Már megint nem figyeltél :( Ha kétszer sebzel egy körben az azért van, mert van rúgás képességed :D Ez teljesen normális!!! :) Az volt a gond, amikor 2-ször akcióztam egy körben...Tehát a sima ütésen felül még kétszer rúgnl mondjuk! Wáááá :p :D :eek: |
Quote:
/rövid* |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:17. |