![]() |
Fontos!
Az eddigi MAGUS online fórumot átneveztem, tekintettel az új játék indulására (így a későbbiekben nem lesz kavarodás), szóval ne lepődjetek meg, ha a régi nevén nem találjátok.
|
A vita nemesíti a lelket...:p
Krad papjai elég elfogadóak, szal én biztos nem jövök majd olyannal, hogy a Pyar istenek erősebbek, meg szebbek, meg minden (hisz ez köztudot:D ). |
Quote:
- Az én istenem szebb ám mint a tied. - Nem baj, de az enyém okosabb, bi-bi-bí. - Ez nem is igaz, mert az én istenem az okosabb! - De nem! - De igen! ... :D :D :D :D :D |
Majd jövök és emagyarázom nektek hogy nincs isten csak behaluzzátok:p :D
|
Ha naon muszály hitvitára menni, akkor feltétlen páncélban és buzogánnyal az övben megy. Előbb vagy utóbb ugyis kifogynak az érvek és akkro már csak az marad, hogy üss, üss, üss. :cool:
|
Steve: :D :D :D
A sok papfélének köszönhetően ebben a partiban tuti nem lesz azzal gond, hogy találunk majd papot, aki gyógyít... :D :cool: Arel pappal nem akar senki lenni? :D :D :D Aúú? :D |
Quote:
De Znek a kívánsága meglesz mert ennek a karinak nincs egy előre leirt varázslata se:cool: |
Dejó dejó :D:D:D:D:D
Gyülik a népek :) Addig kell sajna várni, míg Atis ad modijogt, h úgy tudjunk jácc, mint a Chris KM kalandben ami Hóllószárnyasos :) Addig mindenkinek van idő kitalálni/megalkotnyi karit :) meg előmesétet. Indulni Ifinből indul majd a nép, meg a gyakós, fussunkmertgyünnekagoblinok út :) eddigi jelentkezőkök: Chris, Morgena papnőként Arwyl, mint mókafelelős Darton paplovag (én spec nem tuttam, h Theros a öccsséd :D:D:D Steve, mint bűvész (kalapot biztos hoz, úgyhogy kaját az hozzon aki nem szereti állandóan a nyúlsültet :D Massza Rex, mint öreg Krad pap sok tudással, (mint pl 155 mód nyúlsütésre :D:D:D |
Istenek szempontyából úgyis az lesz a legjobb akit én mondok :) (Cúúnya gonosz KM báci! :D:D:D:D:D Ha nagyon hitéleti vita lecc akkor eccerűjen megjelenik Larion és a karik szeme előtt veri össze a vitatkozó hívek isteneit és küldi őket a sarokba kukoricára térdelni :D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:29. |