![]() |
Quote:
|
Akkor ha jól értem pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy a segély két részre lesz osztva. Egyik fele a hagyományos módon gyűlik, azt nem érinti a változás, a másik felét meg gyűjthetjük, de azt nem tudjuk leforgatni.
Ha télleg jól értem, akkor szerintem okés a javaslat, legfeljebb aki nem akar nem gyűjt segélyt:) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem 1:5arány mellett se lenne anarchon kívül szinte senki, akinek 1milliárd vagy afölött lenne a betöltött segélye. Persze, könnyen lehet, hogy tévedek. Egy olan funkciónak meg nem látom értelmét, ami arra vabn kitalálva, hogy használják, mégse használja senki, max az ingyenpénzt, ami ezáltal keletkezik. És én az 1:10-et ilyennek érzem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis adalék előre, ha már megvalósult:-)
Nem lesz érdemes teljesen fúlon tartani mert a vipeseknek a napi automatikus rátöltés és az adakozásból nyert öeszeg elveszne:-) |
Quote:
Az eddigi 4.2 mrd-s kp határt jelentősen ki lehet tolni. Én se hiszem, hogy túl sokan kezdenének sokmilliárdos segélyekkel szaladgálni, de azért lesznek jópáran. 5:1 arány mellett még az is lehet, hogy sokan. A segélyben tárolt pénzed továbbra is támadhatatlan, és mindig rendelkezésedre áll. Nem érinti tekikopás, nem kell etetni, nem viszik el a rablók és nem csordulsz túl vele ha valaki megbolygatja a piacot. Ezen okok miatt én keveslem az 5:1 arányt. Kell a 10:1, különben nagyon túllövünk a célon. |
All times are GMT +1. The time now is 16:10. |