Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Rebellis 04-21-2008 01:06

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170814)
Kiváncsi voltam megy-e még törpével és igen megy, de nem mfként sajna egy mf törpe pénz nélkül csak préda.
Igazad van nem ismertem a szövijeimet eléggé,de nem rossz srácok ők,csak nem akarták a tartalékaikat felélni egy háborúban.Amúgy meg könnyű beszélni,de sajnos akiket hívtam játszani az X be a nagyok közül egyéb elfoglaltságok miatt nem értek rá vagy másik 5 ös csopiban van volt orijuk.Amúgy meg hiába mondom el a történéseket ha már ki van készítve a bizonyítvány...Sajnálom ha csalódást okoztam valakinek,de én is emberből vagyok,van családom és van más dolgom is a hódon kivűl(így is túl sok időt töltök itt a gyerekeim vagy az alvásidőm rovására)

Megértem és rendben is van,én is függő voltam:-))Tán még most is mert ha rá nézek órára hát...
A bizonyítvány meg nincs előre:-)
Az én véleményem irányodban abszolút nem meghatározó, ez itt és most semmi másról nem szólt mint X-ről,tehát nem határozhatja meg a teljes játékban a bizonyítványt:-)
Én helyedben ha itt lenn derül ki,hogy a számításaim nem jöttek be szöviket és egyéb dolgokat figyelembe véve, el se indulok fel 200-ról hanem várok és pénzt csinálok addig és keresem leendő szöviket,akik minden áldozatra képesek, vagy bevárom azokat akik nem tudtak jönni de számítottál volna rájuk..
És természetesen messze egyetértve volt szövijeid megítélésében hisz te játszottál velük.

Synkel 04-21-2008 01:32

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 170816)
keversz valakivel, én sem miatta sem előle nem léptem sehova

csak érdeklődtem hátha lemaradtam valamiről :)

Ha lemaradtam valamiről, akkor bocs. Nekem télleg úgy rémlett, hogy előtte vagytok, de ha nem hát nem. Felőlem mögüle is léphettetek...

NewJackCity 04-21-2008 02:58

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 170817)
Én helyedben ha itt lenn derül ki,hogy a számításaim nem jöttek be szöviket és egyéb dolgokat figyelembe véve, el se indulok fel 200-ról hanem várok és pénzt csinálok addig és keresem leendő szöviket,akik minden áldozatra képesek, vagy bevárom azokat akik nem tudtak jönni de számítottál volna rájuk..
És természetesen messze egyetértve volt szövijeid megítélésében hisz te játszottál velük.

lehet hogy 300hekin másfelszer annyi katonát lehet termelni mind 200on :P
ezert ha valaki nem kezdo akkor nem feltetlenul szukséges 200 hekin fullozni
ha kimesz mindenkire akit betudsz utni es esetleg soxor vissza is utnek akkor is elorébb vagy mintha 200on irkálnál :)
és mondjuk nem is unod halálra kozben
meg mondjuk a lophato fajokkal folosleges is irkálnni 200on
és ha mondjuk nem te varsz a szovikre hanem ok rád akkor is érdemes folfele pedálozni nem 200on vesztegetni az idodet
aki nem kockáztat sose nyer vagy hogy szokták mondani
ja és még nem is offoltam ati :)
nem ugy mint az elozo jopár hsz-ben felszolalok :D

-Fegya- 04-21-2008 05:57

Én visszatérek a top kizárásához. Amikor felmentek, hiába írta le Ati tizenötször, engem nem tudott meggyőzni, hogy ez nem földátjátszás.

Most meg azt nem értem, hogyan tud szabálytalankodni valaki úgy, hogy mélyszabin van. Az lehet, hogy a másik három topos érdekében ment mélyszabira, de ez nem tűnik szabálytalannak. Különben is, több ország szabálytalan irányítása volt a kizárási indok. Aligha lehet szabálytalan irányításról beszélni annál, aki nem is irányítja az országát.

Ati 04-21-2008 06:08

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 170823)
Aligha lehet szabálytalan irányításról beszélni annál, aki nem is irányítja az országát.

Miért ne lehetne? :eek:

Nincs időbeli megkötés, hogy ha 2 szabálytalan országod között 2 óráig nem lépsz be, akkor utána már szabad. Olyan sincs, hogy ha 2 hétig nem lépsz be, akkor szabad, sem olyan, hogy ha 2 hónapig nem lépsz be, akkor szabad.

Rebellis 04-21-2008 06:50

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 170822)
lehet hogy 300hekin másfelszer annyi katonát lehet termelni mind 200on :P
ezert ha valaki nem kezdo akkor nem feltetlenul szukséges 200 hekin fullozni
ha kimesz mindenkire akit betudsz utni es esetleg soxor vissza is utnek akkor is elorébb vagy mintha 200on irkálnál :)
és mondjuk nem is unod halálra kozben
meg mondjuk a lophato fajokkal folosleges is irkálnni 200on
és ha mondjuk nem te varsz a szovikre hanem ok rád akkor is érdemes folfele pedálozni nem 200on vesztegetni az idodet
aki nem kockáztat sose nyer vagy hogy szokták mondani
ja és még nem is offoltam ati :)
nem ugy mint az elozo jopár hsz-ben felszolalok :D

Azt hiszem a te hozzászólásod az, amit figyelmen és válaszon kívül hagyok jelen esetben:-)

Arwyl szelleme 04-21-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170808)
Ez sem ilyen egyszerű:jött egy szövi akiknek már a második nap 4 milliárd volt az orijában lefordulás után ezekkel az X es szövijeim nem akartak harcolni mondván hogy nem győzhetünk ennyi pénz ellen annyival ami nekünk van. Az ellenkezőjéről nem tudtam meggyőzni őket és ezért léptek fel...

Én ugyanezt játszottam W-ben amikor egyik A-s klántársad leadta a földet, majd lezérózott, és 3 társával elindultak felfelé, alánk, leverni minket, nehogy elérjük a nagy termelő orikat. Mint írtam védelem alól kijőve már tf kigyúrt orik voltak...

És ekkor mondta, hogy elmenekültünk előlük a szintlépéssel...
Nekem meg se kellett győzni a többieket arról, hogy esélyünk nincs tf fentről tápolt kigyúrt oriikal szemben. És nem hiszem, hogy létezik olyan játékos aki azt mondja, hogy "igen, én esélyes lennék minimális pénzzel agyontápolt orik ellen lefelé sikeresen háborúzni".

Hamilkár 04-21-2008 10:44

Hali! :)

Végigolvastam ügyesen az összes hozzászólást!
Mulatságos volt, és az is, hogy találtam olyan orit az 5-ös szinten, ami valamivel nagyobb értékkel bir, mint az én A-s országom. :rolleyes:
Pontosan 277.448 értéken csücsül valaki 5/W tetején, nem alacson sorszámmal. :confused:

Szerintem mindenki tudja, hogy irreális az ilyen értékű ország 5-ös szinten.
Ha ez nem szúr szemet senkinek, az nem véletlen .....
A szabályokat sosem fogják mindenkivel azonos mértékben betarttatni. Hogy miként szelektálnak, azt nem tudom és nem is érdekel!
Én elfogadom, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlők között és azt is, hogy én nem tartozom közéjük! :)

P

Serg 04-21-2008 10:50

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 170833)
Én ugyanezt játszottam W-ben amikor egyik A-s klántársad leadta a földet, majd lezérózott, és 3 társával elindultak felfelé, alánk, leverni minket, nehogy elérjük a nagy termelő orikat. Mint írtam védelem alól kijőve már tf kigyúrt orik voltak...

És ekkor mondta, hogy elmenekültünk előlük a szintlépéssel...
Nekem meg se kellett győzni a többieket arról, hogy esélyünk nincs tf fentről tápolt kigyúrt oriikal szemben. És nem hiszem, hogy létezik olyan játékos aki azt mondja, hogy "igen, én esélyes lennék minimális pénzzel agyontápolt orik ellen lefelé sikeresen háborúzni".

Ha nem személyeskednél meg célozgatnál folyton sokkal egyszerűbb lenne.
Én is kiírhattam volna kiről van szó,de mégsem teszem mert bizonyíték nélkül ez csak vádaskodás mint ahogy a te beszámolód is az.A klántársam egyszer már leírta ezekre a vádakra a válaszát szerintem mégegyszer nem fogja megtenni, szal menj és keresd elő.Igenis lehet hadakozni az agyontápolt orik ellen is(amióta szabin elvész a max átvihető föld feletti földed simán akárkinek alá lehet kerülni) csak nem árt ha van mellette némi fanatizmus és most utoljára mondom hogy ezeket a témákat többször ne melegítsd fel szerintem rajtad(vesszőparipád?) kivül mindenki unja már.Koncentrálj az előtted lévő dolgokra úgy tudom elég nehéz feladatokat tüztél ki magadnak(pl: topklán leverése) és hagyjuk a szájkaratét....
Sok sikert a céljaidhoz üdv Serg

Ati 04-21-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 170837)
Hali! :)

Végigolvastam ügyesen az összes hozzászólást!
Mulatságos volt, és az is, hogy találtam olyan orit az 5-ös szinten, ami valamivel nagyobb értékkel bir, mint az én A-s országom. :rolleyes:
Pontosan 277.448 értéken csücsül valaki 5/W tetején, nem alacson sorszámmal. :confused:

Szerintem mindenki tudja, hogy irreális az ilyen értékű ország 5-ös szinten.
Ha ez nem szúr szemet senkinek, az nem véletlen .....
A szabályokat sosem fogják mindenkivel azonos mértékben betarttatni. Hogy miként szelektálnak, azt nem tudom és nem is érdekel!
Én elfogadom, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlők között és azt is, hogy én nem tartozom közéjük! :)

P

Valóban biztosan nem véletlen, hogy az az ország ott van, biztosan megvan az oka annak, hogy ő oda felkerült valahogyan, például felfedezett, vagy felütötte magát, vagy egyéb módon.

Sajnálom, hogy sokan úgy játsszák a Hódítót, hogy dögöljön már meg a másik is. Azt gondolom, hogy a legtöbb embernek ezt a hozzáállást az oviban ki kellett volna nőnie, de sajnos ez sokaknál nem sikerült. :(

Akinek problémát okoz, hogy egy csaláson kapott ország áthelyezsére kerül, annak a Hódítót nem tudom jószívvel ajánlani. Itt nem az a divat, hogy ilyenkor csapkodva és dühöngve mindenki más fejét is követelni kell. Ha valaki átkerült, akkor átkerült. Ennyi történt, és nem több.

Ennek fényében, mivel a Hódító úgy látom, hogy számodra nem kellemes időtöltés, arra kérlek, hogy a jövőben kerüld el a játékot, és keress olyan elfoglaltságot, ami valóban szórakozást nyújt.

Csak sejtem, de nem vagyok biztos benne (sőt, nem is lényeges), hogy az áthelyezett országok gazdája vagy. Ez esetben is áll a fenti: ha át lettél helyezve, akkor annak oka volt, hidd el. Ilyenkor nem az a megfelelő hozzáállás, hogy elkezded a többieket szapulni, hogy bezzeg ők miért nem kerülnek át, illetve a fórumon szentségelni.

Ez a hozzáállás a jövőben sem kellemes perceket fog szerezni, hanem bosszankodást, hiszen valószínüleg újra és újra szabálytalan módszerekkel próbálkoznál. Ezért valóban nem tudom javasolni, hogy tovább folytasd a játékot, hiszen újra és újra kellemetlen pillanatokat fog szerezni neked.

All times are GMT +1. The time now is 02:10.