![]() |
Quote:
2. Ettől függetlenül hihetünk az Everestnek. (Valóban nem szokott hazudni.) 3. Hát, ha leszarod, akkor biztos meleg lesz. :D /vicc/ 4. Jótanács: ha ráz a géped, szerintem gáz van, nem szabadna neki. Érdemes utánajárni, nem volt-e nullaszakadás a környéken. Vagy nálatok. Meg jó lenne szerintem tenni ellene valamit, mert a gépnek nem tesz jót egy ilyen mértékű folyamatos elektrosztatikusság. nekem full éfm az egész gépház, az utolsó négyzetcentiig, de mégse rázott még sose. |
De ha már itt vagyunk, nekem is van gondom.
Alap probléma: nem szól a mélyláda a hangfalszettben. Amit tettem: Újraraktam a rendszert. Nem volt gond az installal. Feltelepítettem a gyári CD-ről a drivert. Szépen fel is ismerte az alaplapot, meg a hangkártyát. 7.1-es hangkártya. Nekem 5.1-es hangrendszerem van. Eddig nem volt gond. Szépen összedugom az egészet, és beállítom a hangkártya dricerjében, hogy 5.1-em van. Eddig működött is. Most ezt tapasztalom: összedugom, és a driver szerint müködik is. És szól is! Tehát nem a hangfallal lett gond időközben. A driverben van ilyen kis teszt felület. Benyomom, hogy teszt, és szépen végigmondja, hogy front left, front right, rear left, rear right, center, subwoofer... Szól a mélyláda. De CSAK ott. Sehol máshol. zenét hallgatok, nem szóll. Csak a többi 5. Filmet nézek, nem szól, csak a többi. Játszom, nem szól. Akármit csinálok, a mély nem ad ki egy fikarsznyi hangot sem. De a driver jól van fent, és a tesztprogram szerint működik is. Ilyenkor mi van? Hogy tudom elérni, hogy úgy egyébként nagy általánosságban is szóljon, ne csak a driver-test-ben? |
Quote:
|
Quote:
Ha a tesztprogramban szól, utána 2 másodperccel miért nem szól pl a zene alatt? vagy a dvd film alatt? Stb? Nincs levéve sehol semmi. Se a driver software-jében, se magán a hangfalon, sehol... :( |
Quote:
|
Quote:
HA te hozzányúlsz a vidikaridhoz nem ráz meg? mer' akkor valami profi vidikarid van, mert ugye ott mennek a kis áramkörökön az elektronok :) |
Engem még nem rázott meg.
Ha meg megráz, az nem rossz? Én buktam elektróból egy párszor, de ha összekötsz két olyan áramkört, ami eredetileg nincs összekötve, az nem gáz? Nem "sül ki" a videókártya az ilyentől? Mondjuk a régi videókártyám, amit sokszor piszkáltam, az be volt kenve tetőtöl talpig ilyen hőelvezető genyával, úgyhogy én nem értem az áramkörökhöz. :D |
Quote:
Az én gépem 60°C alatt nem áll meg... akármilyen hűtőket teszek bele. :( |
Quote:
|
Quote:
Az a 2 fokos proci pedig eléggé gyanús -a szobában melegebb van, nem hinném, hogy működés közben hűteni kezd :D Tehát inkább hinnék az Everestnek... főleg, hogy ugyanabból a diódából szedi ki az infókat. |
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |