Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Morbid Viccek (18) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2370)

Valezius 01-29-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154931)
Muhahahárgh.... :D:D
Ha lenne valami progim, amivel filmekből lehetne képeket kivágni, betolnék ide egy hasonló szösszenetet. :D

(A kép a 2001: Űrodüsszeia című filmből származna, melyben a fedélzeti computer írta ki a kijelzőjére, hogy LOL... :D:D:D:D:D Ha jól emlékszem, 1968-as film... :D Na azok az igazi netfüggők. Előbb nyomták a netszlenget, minthogy a net normálisan létrejött volna. :D)

Print Screen a megfelelő jelenetnél? :confused:

[HTPA]GeeForce 01-29-2008 10:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 155175)
Print Screen a megfelelő jelenetnél? :confused:

Nem megy, ár próbáltam párszor. Se power dvd-ből se vin médiaplayerből se mediaplayer lasszikból ne mtudok print screenezni... Kivágom, beillesztem a képet valahova (paint vagy word vagy akármi) és csak egy fekete kép lesz. A film nem látszik, a film felbontásával megegyező felbontású egyszinü fekete "téglalap" lesz a végeredmény... :S

De már ajánlottak másik codec pakot. Kipróbálom, ha másnál múködika printscreen, akkor nálam van a hiba, hogy nem. Köszi!

Bogár 01-29-2008 10:40

én a BSPalyert szoktam használni. abban van egy olyan opció, hogy capture screen vagy valami hasonló. :)

Phoenix 01-29-2008 10:43

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 155198)
én a BSPalyert szoktam használni. abban van egy olyan opció, hogy capture screen vagy valami hasonló. :)

Ugyanez van a powerdvd-ban is ;)

Smooth Scroller 01-29-2008 15:12

sima vindoz mediaplajer + print szkrin, aztan ctrl+v a paintban.

vityu 01-29-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 155190)
Nem megy, ár próbáltam párszor. Se power dvd-ből se vin médiaplayerből se mediaplayer lasszikból ne mtudok print screenezni... Kivágom, beillesztem a képet valahova (paint vagy word vagy akármi) és csak egy fekete kép lesz. A film nem látszik, a film felbontásával megegyező felbontású egyszinü fekete "téglalap" lesz a végeredmény... :S

De már ajánlottak másik codec pakot. Kipróbálom, ha másnál múködika printscreen, akkor nálam van a hiba, hogy nem. Köszi!

Egy tipp, megállítod media player classicban, majd file - save image... Én így szoktam! :D

laci 01-29-2008 20:55

Csak úgy lúdbörzik a hátam az elmúlt 5-6 hsz-ben leírt morbid viccektől! Tartsatok egy kis szünetet, az én koromban ez már túl intenzív :p

Kutyuleee 01-30-2008 00:28

Gee ha így probálod kiszedni a képet akkor az a legjobb, ha utána tovább játszod a filmet;) mindig más kép lesz bent:D amúgy a megoldásokat már leirták sokan...

és hogy ne csak offoljak:

Milyen a vega vagina?
kivül gombás, belül retkes

Valezius 01-30-2008 11:59

Quote:

Originally Posted by laci (Post 155472)
Csak úgy lúdbörzik a hátam az elmúlt 5-6 hsz-ben leírt morbid viccektől! Tartsatok egy kis szünetet, az én koromban ez már túl intenzív :p

Ne mond, hogy te nem akarod látni, ahogy a számítógép képernyőjén feltűnik a LOL felirat. :D

Én elképzelni se tudom :D

És ahogy Geet ismerjük, aztán előbukkan majd pár zombi, és felfalják egymást.

laci 01-30-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 155629)
Ne mond, hogy te nem akarod látni, ahogy a számítógép képernyőjén feltűnik a LOL felirat. :D

Én elképzelni se tudom :D

És ahogy Geet ismerjük, aztán előbukkan majd pár zombi, és felfalják egymást.

De tényleg nem akarom látni, tartok tőle hogy túl morbid lesz :o:o

:D

All times are GMT +1. The time now is 12:47.