Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

monro 11-12-2007 09:05

Szeretettel meginvitálnám ide Gyulátés Dragit,mert engem bizony abszolute nem zavar a hajtépésük (sőt kifejezetten érdekel) ha keretek közé van szorítva :) Pld ebbe a topicba ;)

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by monro (Post 134871)
Gee kezd kialakulni az új stílusod így tovább! ;)
Tudsz te kiosztani másokat anélkülis, hogy közönségesnek tűnsz mások szemében.Picit még azon kéne változtatnod, hogy tönörebb legyél :D Tudod, mint "tömör prof." a Raiffeisen támogatásával ;)

Tudom... :D

*tömör mint a megkövült mamutsz.r*

Dragi 11-12-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 134872)
Szeretettel meginvitálnám ide Gyulátés Dragit,mert engem bizony abszolute nem zavar a hajtépésük (sőt kifejezetten érdekel) ha keretek közé van szorítva :) Pld ebbe a topicba ;)

az invitálást elnézést de elutasítom :p Nem akarok foglalkozni Gyulával meg a hülyeségeivel és nem is fogok innentől kezdve

sorry Monro :)

monro 11-12-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134938)
az invitálást elnézést de elutasítom :p Nem akarok foglalkozni Gyulával meg a hülyeségeivel és nem is fogok innentől kezdve

sorry Monro :)

Pedig a kesztyűt fel kell venni azért tervezték ilyenre :D

Gyula 11-12-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by monro (Post 134951)
Pedig a kesztyűt fel kell venni azért tervezték ilyenre :D

Sorry Monro, de erre különösebben én sem kívánok energiát fordítani, Dragi nincs tisztában a saját súlycsoportjával, ezért kóstolgat engem, elnézem neki, mert gyerek még, és ez nem fog attol változni hogy a napokban betölti a 18-at.
Mert a felnőttség nem egyenlő azzal, hogy valaki hivatalosan nagy koru lesz.
Részemröl a Dragi téma lezárva.
Nekem igazábol Synkellel volt vitám, csak Dragi úgy gondolta hogy neki ki kell álnia synkel bácsiért. Tegye.

Dragi 11-12-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134961)
Sorry Mondro, de erre különösebben én sem kívánok energiát fordítani, Dragi nincs tisztában a saját súlycsoportjával, ezért kóstolgat engem, elnézem neki, mert gyerek még, és ez nem fog attol változni hogy a napokban betölti a 18-at.
Mert a felnőttség nem egyenlő azzal, hogy valaki hivatalosan nagy koru lesz.
Részemröl a Dragi téma lezárva.
Nekem igazábol Synkellel volt vitám, csak Dragi úgy gondolta hogy neki ki kell álnia synkel bácsiért. Tegye.

lehet hogy gyerek vagyok de senkit nem seggnyalózok le .... és akkor kérdezem én ki is a felnőttebb ?

Pepa 11-12-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134966)
lehet hogy gyerek vagyok de senkit nem seggnyalózok le .... és akkor kérdezem én ki is a felnőttebb ?

Tudjátok egy mi a külömbség a vita és a veszekedés között: a vita az amikor észérvekra hagyatkkozni próbáljuk meggyőzni a másikat, ennek van versenyszintű formája is, amit disputának hívnak. A veszekedés, amikor csak az a lényeg, hogy hangosabb legyek és semmi ráció nincs benne.

monro 11-12-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134961)
Sorry Mondro, de erre különösebben én sem kívánok energiát fordítani,...

Tőlemnem kell elnézést kérned hacsak nem a nevem helyesírásáért :) Ha szándékos volt akkor kapd be ;)

Gyula 11-12-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by monro (Post 134993)
Tőlemnem kell elnézést kérned hacsak nem a nevem helyesírásáért :) Ha szándékos volt akkor kapd be ;)

Véletlen volt, javítva :)
Jah és hadkérdezzem meg hogy a képen ki a harmadik srác, melletted és Euron mellet?

monro 11-12-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134995)
Véletlen volt, javítva :)
Jah és hadkérdezzem meg hogy a képen ki a harmadik srác, melletted és Euron mellet?

Köszi :)
A harmadik srác Angel a hódító egyik "tenorja" :D

All times are GMT +1. The time now is 20:02.