![]() |
Quote:
Azaz 10k hekis orinak 1000 kati kelljen hekinként a 20k-soknak meg 2000. Ilyen baromságot hogy fedezési arány... HA VALAKI FEDEZÉSSEL AKAR TERÜLETET SZEREZNI TEGYE!! Miért kell büntetni? Más kérdés hogy kinek mi a véleménye arról! Ráadásul akkor lett bevezetve, miután a Pannonfölde már felfedezte 8 tagját ~30k-ra és egyet ~20k-ra. Innentől kezdve esélytelen megközelíteni őket. Emiatt tiltakozott ez ellen Serg is, Ő már ekkor átlátta... |
Quote:
Megszűnnének a lista rései. Vissza mernének jönni olyan orik is SZK ról, akik a minimum heki közelében vannak, vagy az alatt kicsivel. Nézzük csak. Van egy jó gazdasági játékos. Van egy jó harcos. Miért ne lehetne mindkettejüknek azonos országa? Mivel fontosabb a harc mint a gazdaság? Pénz nélkül nincs eredményes harc, akkor meg? Ha józsi nem kereskedik ügyesen Peti se tud ütni, szal sztem a fedezés is legyen járható. Nekem még Arwyl számai is szimpatikusak. |
Quote:
Vagy lehet én nagyobb kedvezményt adnék ezáltal mint amiért épp megy a harc:rolleyes: Szal ezért gondoltam h inkább az nem hiányzik, minthogy ujra köökért ccserébe lehessen igyen ki-be ugrálni... |
inkább a ki-be lpéses mint az alklán bonyolítás...
pláne h akkor szinte senki se járna ki-be.. és semmi értelme nem lenne a büntetésnek... vagy ha már alklán rendszer akkor még szigorubb %-os bünti a ki -be lépésekért.... Nem tuom mért lett bevezetve ez a fdezési szabály? nem emléxem, aszem nem is értettem naon mikor olvastam:p nem értintett, nem szoktam fedezni se... Nade a lényeg: az olvasottak alapján lehet tul erősre sikeredet, ahogy Fegya is írta, most sokkal többen osztoznak ugyanazon a földön és távolodik a felső top... Tehát enyhítani kéne a fedszabályt persze lehetőleg jobban belőni, nehogy a ló tuloldalára essünk.... |
szerintem azok a számok teljesen korrektek amiket írtam, azért kicsit erős volt hogy 25k hekin 8500 kati/ heki volt a fedezésem 40k/20kör katiképzésnél
(Magyarul 25k hekis ori fogjuk rá hogy 5 hekit fedezhet naponta (illetve egy képzésből, de így egyszerűbb írni.) Amit én mondok terület 10%a/ heki is csak 16 heki/naponta, de még mindig 3szorosa az eredetinek... de ezt majd leírom a megfelelő helyre is, itt most csak annyi belőle a lényeg, hogy semmiféle módosítást nem támogatok (ötletem sincs az igaz), foltozgatásnak vélem őket, inkább pöccenjünk rá a fedezés módosítására irtózatos sebességgel! |
Quote:
Ákos 99% barakkos orkján kívül nem hiszem hogy az elmúlt 1-2 évben lett volna 80% barakknál erősebb arány a játékban. És mint egy másik témában felmerült: lejjebbi csoportokban is van 70% barakkos ork... nem kell nagy országodnak lennie, hogy erős lehess ;) |
Quote:
|
halkan megjegyzem synk írása ellenére ardi 89%os barakkos volt, de sebaj xepi, akkoris ittál, nem láthattad jól :)
|
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
Quote:
katonaigény = terület * 0.1 :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:38. |