![]() |
Igen.
Idézet a súgóból: Lehetőség van arra is, hogy ne a legfelső szintről indulj újra, hanem az 1/A csoportban folyamatosan játszva egyik országoddal, egy másik országoddal már a második szintről megtedd ezt. Ehhez az szükséges, hogy az 1/A csoportban levő országod megfeleljen a szintlépés feltételeinek (annak ellenére, hogy nem azzal lépsz, bizonyítanod kell, hogy ott is megállod a helyed), valamint természetesen a második szinten levő országgal is meg kell felelned a szintlépés feltételeinek. A plusz személyiség bónusza ilyenkor is jár. |
Quote:
|
nekem is lenne egy egyszerü kérdésem és a sugoban ez sajnos nincsen
Ha klánban vagyok és szeretnék belépni egy nagyobb klánba ez eddig villi és tudom de... ha piacon van cuccom az elveszik e vagy sem??? mert ugye felbomlik a klán és elvileg szk-ra kerül az ember vagy várjam meg mig visszajön minden és akkor bomlaszam?? |
Ha jól tévedek, az árud kint marad, és ugyanúgy eladod vagy visszajön, mintha klánban lennél. Magyarul nem vész el az árud, csak ha a gonosz rablók elviszik visszaúton ;)
|
Quote:
Ha kilépsz a klánodból 3 körig nem tudsz újra klánba lépni. Ha ezalatt nem jön vissza olyan árud ami elvész ha nincs helye, akkor nyugodtan lépj át. Azzal, hogy szk-ra mész nem veszíted el a piacon lévő árudat. |
remélem nem tévedtek:))
böven elfér minden:)) csak nem akarnám elveszteni |
viszont az fontos h SZK-n nem újrázódnak a piacra lépéseid.
|
Quote:
|
Quote:
|
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k) |
All times are GMT +1. The time now is 14:29. |