Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Andrew 11-23-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137262)
továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem:) A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen?:)

kopjon :) aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást :)

Betelgeuse 11-23-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137264)
kopjon :) aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást :)

Nem fog kopni nem tudsz olvasni?;)
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod:) Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?:) Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként:)

Andrew 11-23-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137272)
Nem fog kopni nem tudsz olvasni?;)
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod:) Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?:) Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként:)

tudom hogy nem fog kopni, egy egyszerű eszmefuttatás volt :)
ha tudod a nevem, úgy illik, Te is bemutatkozol ;)

Ati 11-23-2007 20:12

Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...

Betelgeuse 11-23-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137276)
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...

Ha már egyszer bekerül(t):D Újat itt már nem lehet mondani minden érv és ellenérv elhangzott. Úgy is azok nyernek akik irigykedve nézték a nagy termelőket, leszedni nem tudták ezért veled szedetik most le:p Akkor hajrá kapjuk le mindet:)

Synkel 11-23-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137276)

Azért ne legyen már annyira egyszerű a dolog, hogy idejön egy határvédő és addig vergődik, míg megy az egésza levesbe...

Nekem tetszett volna a föld kopása is, de ha nem, hát nem, ezt is túlélem:)
Akkor viszont 4-6k topkör közt a termelés 0-ra redukálása, fokozott rombolás a nép által, esetleg el tudok képzelni a termeléssel párhuzamosan egy katmorálesést is 0-ig. Aki beér 100k pontra az ilyen orikhoz verhesse is be akkor is ha nincs sereg a piacon amivel odafedezhetne.
Némi meghirdetés (automata üzenet) után szerintem ennek egyből életbe kellene lépni, nem úgy, hogy a most 10k topkörrel rendelkezők még 4k körig vígan élhessék világukat. Szerintem nincs olyan csoport főleg 5. szinten ahonnan 10k körös termelés nem elegendő a továbblépéshez:)
Minimum föld kell
Meg JKSZ bejelentő is földleadásra kihegyezve.
Remélem nem tűnök túl radikálisnak:)

Betelguze érvelésére pedig annyit mondanék, hogy akik elérhetetlen helyen vannak most azok nem szabiznak, mert már régebb óta be van vezetve a föld fogyása szabi alatt. Szal valahogy nem áll meg az érvelés miszerint nem tudtak a minimum földről szabi miatt. Ha meg nem elérhetetlen helyen vannak, és bármi oknál fogva szabira kényszerültek akkor feltételezhetően vissza is tudják szerezni az esetlegesen elkopó földjüket a minimum hekiig.
Meg azt se nem hiszem, hogy akik jelen pillanatban 100k-s sorszámmal kis kék nélkül az 5. szintek topjában termelgetnek azért gyűjtögetnének évek óta hogy fentebb nehogy ne legyen mit a tejbe aprítsanak.

Synkel 11-24-2007 15:12

Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.

Gyula 11-24-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 137340)
Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.

Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.

Synkel 11-24-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 137351)
Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.

A maradék 10% miatt:)
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.

Gyula 11-24-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 137364)
A maradék 10% miatt:)
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.

A kék kettesek marha sokan vannak, a hármasok már jóval kevesebben, sztem 5-ösig nem igen kell felmenni a lépő heki főlé, legalább is azokban a csopikban ahol én járok. 5-ös felett meg azért nincs olyan sok ország.

All times are GMT +1. The time now is 17:10.