Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 137276)
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...
|
Azért ne legyen már annyira egyszerű a dolog, hogy idejön egy határvédő és addig vergődik, míg megy az egésza levesbe...
Nekem tetszett volna a föld kopása is, de ha nem, hát nem, ezt is túlélem:)
Akkor viszont 4-6k topkör közt a termelés 0-ra redukálása, fokozott rombolás a nép által, esetleg el tudok képzelni a termeléssel párhuzamosan egy katmorálesést is 0-ig. Aki beér 100k pontra az ilyen orikhoz verhesse is be akkor is ha nincs sereg a piacon amivel odafedezhetne.
Némi meghirdetés (automata üzenet) után szerintem ennek egyből életbe kellene lépni, nem úgy, hogy a most 10k topkörrel rendelkezők még 4k körig vígan élhessék világukat. Szerintem nincs olyan csoport főleg 5. szinten ahonnan 10k körös termelés nem elegendő a továbblépéshez:)
Minimum föld kell
Meg JKSZ bejelentő is földleadásra kihegyezve.
Remélem nem tűnök túl radikálisnak:)
Betelguze érvelésére pedig annyit mondanék, hogy akik elérhetetlen helyen vannak most azok nem szabiznak, mert már régebb óta be van vezetve a föld fogyása szabi alatt. Szal valahogy nem áll meg az érvelés miszerint nem tudtak a minimum földről szabi miatt. Ha meg nem elérhetetlen helyen vannak, és bármi oknál fogva szabira kényszerültek akkor feltételezhetően vissza is tudják szerezni az esetlegesen elkopó földjüket a minimum hekiig.
Meg azt se nem hiszem, hogy akik jelen pillanatban 100k-s sorszámmal kis kék nélkül az 5. szintek topjában termelgetnek azért gyűjtögetnének évek óta hogy fentebb nehogy ne legyen mit a tejbe aprítsanak.
|