Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Ati 08-26-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by asher (Post 120658)
anno volt már ez, hogy aki gyanus, az irogasson...Ati olyasmit irt rá hogy 'az olyan izé'...hmmm hatásos?:D

Ez egyébként továbbra is járható út lehet... Akár fixen is, napi 3 távolnál több után számbeírás... :D

J.Ati 08-26-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120659)
Ez egyébként továbbra is járható út lehet... Akár fixen is, napi 3 távolnál több után számbeírás... :D

Vagy még1 megoldás!
Aki gyanúsan néz távolt az írjon számokat;):D

asher 08-26-2007 14:12

lehetne ezt a waposokra korlátozni?

napi 3 wapos távol utáni wapos távolok számbeírósak?

mert a halandókat akik explorerben kattintgatnak azokat miért büntessük??...ügye. ha jól értettem a script wapszimulációra épül.

Ati 08-26-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by asher (Post 120661)
lehetne ezt a waposokra korlátozni?

napi 3 wapos távol utáni wapos távolok számbeírósak?

mert a halandókat akik explorerben kattintgatnak azokat miért büntessük??...ügye. ha jól értettem a script wapszimulációra épül.

Nem érted jól. Arra is könnyedén ki lehet terjeszteni, ha a webes felület bármi korlátozást szenved, a wapos felület pedig nem. De alapvetően nem wapra épülnek.

-Ede- 08-26-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120659)

ennek nem örülnék, naponta vagy 4 távolt nézek/ori:rolleyes::D

asher 08-26-2007 16:32

nekem is jobban tetszene a napi 5 "megengedett".

csak hogy ne legyen "alig mondták hogy kevés a 3":)

Remedy 08-26-2007 16:38

szerintem ezt hagyjuk, en van ahol 10 folott nezek :) pedig szoviben vagyok :)

-Fegya- 08-26-2007 16:49

Ha 1A-ban egyéni visszatámadástól vagy klántámadástól lehet tartani, akkor előfordul, hogy körváltás előtt egy körben háromszor is távolt nézek.

Én egyébként továbbra is inkább beírok számokat, minthogy program ellen játszak.

Princ 08-26-2007 17:46

Lehet h a hullákat informálók is használnak szkriptet. Magam nem tapasztaltam ilyet, de mondta vki a fórumon, hogy mikor gazdag hullát támadott (magányosat), az a kv előtt mindig elrejtette a pénzt.
Mondjuk az lehet h szintén nem a kispistikés kategória, mivel e-mail nem születik róla automatikusan.

A számok beírása természetesen kényelmetlen lenne, de ha ez az ára.. Annak egyébként nem volna értelme, hogy nem mindig és mindenkinek kéne igazolnia magát, hanem csak pl szúrópróbaszerűen?

Ati 08-26-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 120679)
Annak egyébként nem volna értelme, hogy nem mindig és mindenkinek kéne igazolnia magát, hanem csak pl szúrópróbaszerűen?

Szúrópróbaszerűen felugrik egy ablak, van mondjuk egy órája azonosítani, ha nem sikerült neki, akkor strigula? Ha összegyűlik 5 strigulája, akkor anarch?

A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.

All times are GMT +1. The time now is 05:59.