![]() |
Quote:
mivel jelenleg az ELF már nem tud piszkálni senkit és úgy tűnik a jövőben sem fog tudni, és a haditetteket leszámítva védekező és haszonszerző marad egyszerűbb lenne, ha a varázslatokkal szemben (rengetés, méreg) is kapna +védelmet , akkor nincs számolgatás, nincs kifelé ártózás a bunkerből (már most sincs) ... szóval nem lesz probléma vele |
Quote:
|
10-es pont (emberrablásra is kedvezmény) és az ártó varik elleni védelem növelése, hiszen ellenük MÁR nem tud tenni semmit
ez nem volna elegendő ? |
Quote:
Ati, de akkor tényleg mi tud tenni az "unalomból történő" varázslók ellen. Főleg arra gondolj, hogy ha ez az ELF MF. Szöviben más,akkor a többiek kezelésbe veszik... |
Quote:
|
A mostani finomításnak nem célja az elf szinte összes faji sajátosságainak megváltoztatása.
|
Quote:
Igen a hatákonyságot kellene csökkenteni ! Ez elgondolkoztató felvetés ! |
Quote:
Jó ! és akkor miből is válszthatnak az Elfek? 1.) az Elf legyen HADIS-ra gyúrt ? akkor lelopják, feltérképezik , varikkal, tolikkal szétszedik, majd beférnek a seregek is 2.) az Elf legyen TOLI-ra gyúrt ? akkor a varik, hadiknak könnyű zsákmány 3.) az Elf legyen VARI-ra gyúrt ? akkor tolik és hadik nyelik le Le fogják cserélni az orikat az elfek :( eddig a gyújtogatással tudott elrémiszteni, most mivel fog visszatámadni? (megjegyzem a sok gyújtást én sem támogatom, túl erős volt ebben, de most meg semmi) |
Quote:
|
Quote:
akárhogy is nézem 1ggyel mindig több a hátránya, mint másoknak pl. egy békés bevédett elf hoz néhány tekit , cserébe lerengetnek tőle egy adagot, amivel máris nagyobb a kára, mint a haszna (épanyag, elmegy a sereg.stb) és csak néz, semmit sem tehet, ha abbahagyja a lopást és csak tovább rengetik, vagy nem is lopott, csak rengetik simán, mivel válaszol ? legalább a rengés hatásfoka legyen mérsékeltebb nyilván én látom rosszul ... de nem ragozom tovább, ha ez csak nekem probléma |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |