Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Penya 05-07-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93486)
Én is kaptam..én is kaptam :D:D:D

Majs én is fogok arra mérget veszek ha megszólalok : )

Phoenix 05-07-2007 15:50

miért van az, hogy mindenki csendben fejlődő orinak gondolja az elfet, hamár ez egy olyan játék, ahol emberek játszanak és egymás ellen, akkor nem arra gondolok, hogy egymás mellett fedezgetve haladunk a sok kis kék szám felé, hanem azért egy kis akció is kellene. De ha erre rávágjátok hogy legyek másik fajjal, akkor minek van az elf faj ebbe a játékba?:confused: (mégegyszer megjegyzem nincs elfem)

Cassandra 05-07-2007 15:53

Quote:

Én még nem, de ami késik...:D

Ati 05-07-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 93482)
köszönöm a pirosat Ati de ha már ott tartunk talán lehet átkéne mégegyszer gondolnod ezt az elf kérdést és talán megfontolni hogy mégse legyen ennyire lebutítva csóró elf :p

Nem érzem azt, hogy ez okot adna arra, hogy más topicok szétoffolásra kerüljenek.

-Hiena- 05-07-2007 15:55

jo, felejtsuk el az A-t. azert irtam mert mindig azzal jonnek, hogy a hadik atjarohaznak nezik oket. turot!
sztem igy is a tobbi fajoknal nagysagrendekkel kevesebb alkalommal lesz a BEKES! elfekbol celpont.
azt gondolom ha vkinek csak az elfre van ideje, energiaja akkor ne akarjon mar azzal mindenkit megfelemlito, lealazo istencsaszar lenni.
es megegyszer: ne hasonlitsatok ossze az elf hatranyait mas fajok elonyeivel!

Ati 05-07-2007 15:55

Quote:

Mindenki kapott, aki máshol offolta szét az ottani témákat ahelyett, hogy ide írt volna, ahova ez való.

Ati 05-07-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 93492)
miért van az, hogy mindenki csendben fejlődő orinak gondolja az elfet, hamár ez egy olyan játék, ahol emberek játszanak és egymás ellen, akkor nem arra gondolok, hogy egymás mellett fedezgetve haladunk a sok kis kék szám felé, hanem azért egy kis akció is kellene. De ha erre rávágjátok hogy legyek másik fajjal, akkor minek van az elf faj ebbe a játékba?:confused: (mégegyszer megjegyzem nincs elfem)

Azért van, hogy legyen egy csendben fejlődő ori is. :)

Phoenix 05-07-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93497)

figyelj, ha csendben akarok fejlődni, akkor leszek óriás varis, azt sem piszkálja a fene sem ;)

Zsáni 05-07-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93497)

és ha nekünk nem kell????
aki csendben akar fejlődni, az kössön mnt-ket a környéken.

Dragi 05-07-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93494)
Nem érzem azt, hogy ez okot adna arra, hogy más topicok szétoffolásra kerüljenek.

rendben de eddig nem nagyon írtál ebbe a topicba :p

All times are GMT +1. The time now is 19:45.