![]() |
Quote:
Na de komolyan. Rengeteg hozzászólás van, és a sok játékos sokféleképp vélekedik. Senkit nem szeretnék megsérteni. Természetesen mindenki véleménye fontos. De az olyan játékosok érvelésére kérlek fokozottan figyelj, akik a játékban bizonyították már, hogy jól átlátják az egész rendszert, és nem a pillanatnyi szimpátia, esetleg érdek formálja a véleményüket. |
Quote:
De akkor azt miért nem mondod, hogy nehogy ne tudjam már az óriást szarrágyujtani, vagy a gnómot kitekizni. Lehet mindkettőt, de nem egyszerű :-) Ha megnézünk egy ilyen bunkeres elfet akkor kiderül, hogy nincs annyi helye, hogy stabilan szembemenjen egy seregelengedős orknak. És tartok tőle, hogy tényleg szabira szk-ra fognak menni azok a Gamerek akik eddig időhiány miatt választották az elfet. |
Továbbra is elhatárolódom mind azoktól, akik önös érdekük miatt kérik a megjáró 10%-ot, valamint a szintén önös érdekből acsarkodó, abszolút nem észérveket felvonultató, elf védelemről EDDIG IS lepattanó támadóktól.
A legtöbb tapasztalt játékos (kijátszott fajtól függetlenül) mind úgy vélekedik, hogy az eddigi játékmenet akkor maradna változatlan, hogyha 30% lenne ténylegesen is a védelem. Átépítéssel, újraszámolgatásokkal pont hogy a 20% megítélése járna. Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok elf-mániás, itt "magam ellen" is beszélek. De akkor is így érzem jogosnak! Legyen 30%. Tisztelettel: Pax Hungaricum |
Ja, és azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel együtt is csak 16 hozzászólásom van. Zöldfülű vagyok, hogy azt ne mondjam, kezdő.
De mint kezdő is eljutottam addig, hogy ha Istenigazából átgonodolom, a játékot a súgó lejavítása változtatná meg, és nem fordítva. Szóval jöhetnek az olyan hozzászólások, hogy "Mit szólsz bele hüle kezdő!". Nem érdekelnek. :P Üdv:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Reaktor Zoli beírására reagálva, úgy gondolom, hogy sohasem fogja a szavazás végeredménye tükrözni a teljes játékosállomány véleményét. Csak nagyon szűk réteg ír ide és nemegyszer látni, hogy a kezdők máshogy vélekednek, mint azok a profik, akik eljutottak már a csúcsra. Emellett a sok fenti klánból alig szoktak ide írogatni. Ergó ezeknek a szavazásoknak túl sok értelme nincsen.
Azt meg még mindig tartom, hogy ez a módosítás a játék egyensúlyát billentené fel, és csak akkor élenne sztem korrekt, ha az ellentétpár másik tagját is módosítanátok. |
Quote:
|
Quote:
Ne azt nézzétek, kinek mennyi postja van, hanem azt, hogy mit mond. Vagy ha valaki regisztrál, és naponta 20 viccet bemásol valahonnan a viccek-topicba, akkor értelmesebbnek fog tűnni, mert sok hozzászólása van? Vagy akkor legyen egy szűrő, hogy csak az (teszem azt) 1000 hsz fölöttiek szavazhatnak ilyen kérdésekben, vagy akinek két kis zöld négyzetük van, vagy mittudomén, de akkor vagy megkülönböztetünk valamilyen konkrét kritérium alapján, vagy senkit nem szólunk le, mert keveset lóg itt a fórumon. |
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |