![]() |
Konkrétan nem tudom hiba-e, de pórul lehet vele járni.
Ha karaván küldésnél véletlenül egyel több nullát írsz, akkor nem egy "hibaüzenetet" kapsz, hogy ejnye-bejnye nincs is ennyid, hanem nemes egyszerüséggel elküldessz mindent.:) Régen hasznos lehetett, mert egyszerüen nagyobb számot írtál be és nem kellett másolgatni, ha mindent át szerettél volna küldeni, de én az imént emiatt egy fillér nélkül maradtam.:D Szóval, ha hiba lehetne ezt korrigálni, mármint, hogy ilyenkor ugyanúgy mint a piacnál (eladásnál), ha túl nagy mennyiséget írsz be, akkor szóljon a rendszer, hogy ennyit nem tudsz elküldeni?!:) (Ha nem hiba érdemes-e neki külön témát nyitni, vagy eleve felejtsem el és figyeljek máskor jobban? :)) Köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Velem régen történt, nem tudom most mi van vele.
Már korábban fórumon is felvetettem a történteket Még 5-ös szinten egyik este szövimnek küldtem be segítséget, egész estére. És miután odaértek az egységeim az országába, akkor is hullottak el, miután megérkeztek. Minden egyes körben, ugyanúgy, mintha úton lennének. Nem különösebben érint a téma, hogy mostanában, ennyi időre küldjek ki segítséget, de ha már lehet észrevételeket tenni, megtettem. Nem volt semmi ártó, semmi csata ez idő alatt. Erre választ lécci! :) |
szövim ma ezt kapta:
2007-05-16 12:19:32 A piacon eladtál 2.000 mágia tudománytekercset 1.700 arany áron, ez összesen 3.4.E+6 arany bevételt jelent. lehet a böngészője írta át?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát a mai frissítés nem pont terv szerint zajlott. :D Ebből remélhetőleg az ilyen eseményeken kívül mást nem vettetek észre, elég, hogy én izzadtam rendesen a háttérben, hogy ez mitől is lehet... :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |