![]() |
Én már körbekiabáltam MSN-t, meg az anarch 5. 4. 3. szintjét legalább 8-szor. Hozzá is szóltam a témához elég sokat. Többet úgy érzem ezért a topicért nem tudok tenni. Ha ennyire kevés embert érdekel, akko r vezesd be a változtatásokat, amikről úgy gondolod, hogy a játék előnyét szolgálják. Csak ne vedd ki a vérdíj modult. Mert ahhoz viszont elég sok mindenkit érdekel.
|
Quote:
|
Senki többet? Akkor zárásra kerül a téma, és a további vélemények már nem lesznek figyelembevéve, bármik legyenek is azok. Közel fél év volt, hogy mindenki kifejthesse a véleményét.
Tudom, hogy megint nevetséges a határidő, hogy így fél év után végre le szeretném a témát zárni ;), de le lesz zárva, úgyhogy ha bárkinek van a témával kapcsolatos véleménye, akkor a következő pár órában írja meg, utána már felesleges. :) |
No akkor hogy senki ne a félhomályban legyen... :)
Az 5. szintű vérdíjas országok megmaradnak, a fentebbi szinteken levőkről a vérdíj törlésre fog kerülni. Vérdíjat csak az 5. szinten lehet majd szerezni, fent csak a megtartására kell törekedni. Vérdíjas ország is elmehet szabadgásra, de amikor visszajön, akkor a morálja 50% maximumú lesz (ezt igazából nem érzem hatalmas nehezítésnek). 2. szintről vérdíjasként fordulva kapja a vérdíj mellé a plusz számot. Fejvadász státuszt bármikor össze lehet szedni, de csak akkor lesz fordulás után a plusz szám, ha már az 5. szintről is ezzel a jelöléssel lépett fel az ország. A vérdíj összege egy picit emelkedett, de nem annyit, amennyi az eredeti javaslatban szerepelt, illetve ami az első (játékba nem került) megvalósítás volt. Ez lesz egyelőre a végleges változás. Bekerülési idő: amikor a többi mostani változtatás. Konkrét időpont nincs. |
Ez eddig tetszetős, de ha falaki modnjuk a 3. szinten szedi a fejvadászt, és úgy fordul, az az 5. szinten ugye zöld számot nem kap. Ez világos.
De akkor 'alap' országként indul az 5. szinten, avagy fejvadászként, csak szám nélkül? |
Quote:
|
Quote:
Jó lesz :) |
Rendben:) Teljesen egyetértek a vérdijmodositással:))
|
kár, hogy nincs időm már az anarchiára... ez a vérdíj dolog kezd izgi lenni :)
mi ez a fejvadász dolog? mer ha lesz időm megin anarchiára, akkor azért érdekel :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:36. |