![]() |
Quote:
Ugyhogy strategianak nem neveznem :) |
Remy,ezt szeretem,h te tiszta makulátlan ember vagy,és mindnenki alattad van.
Hagyjad hadd mondják el,h ök mit tapasztalnak/szoktak,és nem kötelező megfogadni,attól,h neked nem jött be az élet másnak még bejöhet :wink |
Quote:
És arrafelé több az átlagjátékos, mint a normál. :) És ha már jó taktikánál tartunk, nem tudom, ez miért maradt ki:p A szövetségesére kell nyitni a kaput annak, akit lopni akarsz. Ha van a szöviben hulla akkor arra. Kivéve, ha gerinces vagy, mint Remy, mert akkor ne nyiss hullára a kaput, hanem vállald fel. :) Quote:
Mármint a lopás hatékonyságában nem számít. |
Quote:
Persze a legviccesebb az, hogy ugy utalsz, hogy a jatekon belul meg nem is talalkoztunk :P Szoval: egyreszt fogd vissza magad picit (talan a valo eletet nem kellene belekeverni ugy, hogy semmit nem tudsz rola), masreszt keress ennel jobb helyet, ha sertegetni szeretnel... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
remélem nem gond ha egy gondolatot kiírok ide a fórumra amit az előbb kaptam privibe gerinctelenség még:*vagy kv előtt 1mp-el sereget indítani * na akkor ki a gerinctelen ?:) a tolis kockáztatja a bőrét 10 körig :) a hadis meddig 1-2 másodpercig ?:) +1 kör de azt elbontással ki lehet küszöbölni hogy ne számítson és ne tudjanak kísérni na én csak ennyit szerettem volna a témához fűzni |
Quote:
|
Quote:
*és nekem tetszett a példa:p:p:p* |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:54. |