![]() |
Csak halkan megjegyzem: a jobboldal és a szélsőjobb között nagy különbség van, mint ahogy bal és szélsőbal között is. Úgy általában a józanság és a szélsőség között.
Tehát az ilyen mondatokkal, hogy "minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony" csak csínján, ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel. |
Ja, és még valami, kedves depth. Olvasd el ezt: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1670, mielőtt elkezdenéd ilyen sablonszövegekkel szidni a rendszert.
|
Quote:
elolvastam az egész topikot és épphogy ti irkáltatok liberális sablondumákat... |
Quote:
Naháááát... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja és nem látom, hogy akár egyetlen sima Németországot kivágtak volna... |
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..:( |
Quote:
most mondhatnám a kereszténységet , a revíziot , a tiszta hazaszeretetet amit más oldalon nemhiszem ,hogy ennyire megtalálható. |
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |