![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem azért irtam a kipecézést:D |
azért nem kellene nagyon sok nyersit visszakapnia, mert A-ba így még elvetemültebb bontások lennének......30-40% körül de annál többet semmiképp nem támogatok
|
Quote:
Szemelyes velemeny: szerintem meg ne kapjon vissza semmit... :) Bar talan egy masik szemelyiseghez lett irva, de ide talan jobban illik az a kiegeszites, hogy mondjuk foglalaskor kevesebb ureset kapjon... Mert mondjuk csata kozben gyors menti a menthetot a vakolokanallal... :D |
Quote:
lemaradtam sorry..... az én verzióm szerint lehetett volna a "bontó" is a szem neve :D |
Quote:
igen én is filoztam a másik topikba erről, hogy ide jo, ha már épitész lenne a neve. Szerintem belefér a bontás is, Ne csak az 1A-ba gondolkodjatok légyszi, nem csak az a csopi van |
Ezt a területarányos neyrsanyagvisszakapást nem támogatom, teljesen követhetetlenné válik, hogy mikor mennyit fog visszakapni, mikor "kell" bontania legközelebb, ...
Vagy minden bontás után visszakap valamit, vagy nem kap vissza semmit. Ha minden után visszakap, akkor az ilyen magas százalékok nagyon durvák, maximum 20%-ig érdemes gondolkozni. |
Quote:
Nem olvastam végig...csak egy pár hsz-t. Nekem tetszik ez a személyiség, de az ártó 30% soknak találom, mert akkor hadilag megint lehet brutális, és ha teszem fel ez ork lesz akkor nem sok minden állítja meg. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |