![]() |
Hozzám alapban nem jöhet :D
Pedig hidd el, vigyáznék rá :) |
Quote:
Szecsa, akkor ez ciki.:o |
Quote:
Kivel mész? Ki lesz ott? :) de azért jó lenne, ha mégis csoda történne, és legalább kicsit el tudnátok jönni :) |
Quote:
|
Stil +1fő
Steve Puma Moni és Stefi bá Zsáni +1fő Kata - talán szombaton, talán családostul Ildi és Zoli Remedy Csávó -talán eljön Hege Keysomi bátsi Tami - valószinüleg ő is eljön szombaton. Bubba Puli -valószinüleg szombaton benéz Eke Cece és még talán Turul is ide keveredik. Tea Fransisco - ő szombaton jön ha minden igaz. Cassandra Gárdi Carlos - de még öt is megkérdezem. Arrakis még nem tudja Deni - úgy emlékszem jelentkezett mindjárt rákérdezek. Hami - remélem hogy eljön Arden -szintén remeélem hogy ott lesz Lalibor - elképzelhető hogy ő is eljön egy pár órára. Ha valakit kihagytam kérem sikitson!!! A lengyel srácok úgy néz ki hogy még sem tudnak jönni. Esetleg gondoltunk arra hogy ha van rá igény és a duna partján vagyunk, akár horgászni is lehetne, ha érdekel valakit jelezze, és megkérdezem a kempinget a napi jegy v túrista jegy vásárlásának a lehetőségéröl. |
Feltételhez kötöm a megjelenésemet: csak abban az esetben megyek, ha Cece hajlandó lesz velem leülni egy üveg bármi társaságában megbeszélni, amit meg kell beszélni. No szmájli, nem szeretem a túl nagy félreértéseket, meg szeretek zsarolni:) / vagy nemis.. najó, igen:D meg most beis vagyok kattanva:D :D /
|
Quote:
Gyula, majd valami megközelítési lehetőséget, busz, HÉV, stb... alkalmasint fel tudnál ide dobni!?:) |
Quote:
Mikor akarsz jönni? pénteken dél körül indul egy csapat szerintem az árpádhídtol. |
Quote:
Még megegyezés tárgyát képezi.:) |
amúgymeg: próba szekerce a tütüre, olyan 25% hogy összejön, illetve lehet csak úgy menne ha szoimbat délután mennék le.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:27. |