![]() |
izééé.. egy drága kis unokahúg által a billentyűzetről leerőszakolt "Ü" betű esetén mi a teendő? :rolleyes:
mert a kiscsaj olyan pöpecül letörte, hogy lövésem sincs mit csináljak.. :( lehet kapni külön egy darab Ü betüt, vagy ilyenkor full bill csere van a laptopnál, vagy nyüff? |
Quote:
Deni :) Nyisd meg a gúgglit és írd be azt hogy laptop bontó. Biztos hogy lesz ü betüjük és megkockáztatom azt is hogy imgyen oda adják ha esetleg elmész érte :))) |
Quote:
Esetleg egy közeli fénykép, a gomb aljáról és arról a műanyag elemről, amibe belepattan?? |
Quote:
szóval közvetve ugyan, de thx a lot Csokibácsi :p nekem meg lehet, hogy tényleg ideje lenne szemüveget csináltatnom.. és Neked is köszi Gyula :p |
Quote:
Ezért kérdeztem rá, milyen állapotban van, mert legtöbbször csak leugranak a helyükről. Ha törik valami pöcök, vagy szétugrik a gomb alatt lévő műanyag, akkor sincs veszve semmi. Gyakran vissza lehet pattintani még olyankor is. De ahhoz meg látnom kell :P |
Sálálá...
Tudja-e valaki, hogy hogy lehet feléleszteni egy laptopot, ami indításkor "Invalid HIBERNATION partition/file...RUN HDPREPEZ..." hibaüzenetet ad? Alatta villog a kérdés, hogy "Do you want to (B)oot or (P)ower down ?", de itt már igazából semmire se reagál. :( Ez egy tegnap telepített XP lenne, telepítés után le lett csukva a teteje, és ma reggel derült ki, hogy a cmos eleme az kb halott, valószínüleg ez okozta a bibit. :( XP recovery cd-re nem reagál, de mégcsak floppy-ra se, mindenáron ezt a hibernált állapotot akarja visszatölteni, ami nem fog menni. :( Már próbáltam a winyót Not Installed-re tenni biosban, az se segített. Neten az "Auto-save-to-file" bios beállítás kikapcsolását javasolják a power management részben, de nekem olyanom nincs. Minden "Suspend" dolgot kikapcsoltam, ami ránézésre picit is kapcsolatos lehet a hibernációval, de továbbra se indul. :( A bios egy "AMIBIOS HIFLEX 1.30", ide be tudok jutni, de semmi más. :( Az is segítene, ha innen egy low-level formatot tudnék csinálni (eleve akartam volna ilyet, de nem találtam rá lehetőséget). Vagyis csak remélem, hogy segítene. :D Tippek, ötletek? |
Hmm, kiszedtem a winyót, így is ugyanaz az üzenet... Akkor nem a winyón tárolja ezt... Wááááááááááááá
|
Quote:
gondolom ujratelepítést már próbáltad.. h cdről bootoljon pl... korábbi időpontra álítást itt nem lehet gondolom... háát passz... vki szervízes, hun vtok? :D |
Quote:
amúgy miért ne szedtem volna ki? gari az már rég nem él... :D ennél rosszabb pedig jelen pillanatban nem nagyon lehet... :D |
Quote:
bátor vagy én akkor se merném.... csokibácsiék írhatnának vmi okosat v a többiek.. |
All times are GMT +1. The time now is 16:54. |