![]() |
Szombaton Nosulok Vasarnap mar naszuton vagyok azon gondolkodom epp Hogyan adagolom be az Asszonynak hogy en vinnem a Laptopot
Melyik kategoriaba tartozom? :confused: |
üzleti ügyek, épp egy fantasztikus könyvet olvasol
de a csúcs: most, hogy új életet kezdtél ideje naplót írnod :) ezzel hónapokig nem kell se virág, se csoki ;) |
Quote:
|
Grabi ez nagyon jó volt:D
Esetleg ha van digit fényképeződ, akkor mond hogy azért viszed, hogy rögtön megnézhessétek a képeket. Vagy fontos e-maileket vársz De ha máshogy nem, akkor a: "jajj véletlenül a laptopot is betettem" szöveg is megfelelő. |
Quote:
akkor van 3napod;) ha ez meg van akkor már ő fogja javasolni a laptopot:p |
Quote:
|
Puppi ,de jó neked:)
11 éve vagytok együtt és még a hód is veled van:D Talán egy kapcsolat fontosabb és inkább arra figyelj,persze csak és kizárólag a körváltások után:Dööö...vagy inkább elött:rolleyes:vagy...:rolleyes::D |
Quote:
|
Quote:
Valszeg ez is betett a kapcsolatomnak,de azóta moderáltam magam és már nyitott vagyok egy új kapcsolatra! Neked viszont tényleg grat és jó párt fogtál ki,ha megtűri a kis háziállatodat:D |
[quote=Attila(:;125293]Nekem valamiért nem jöttek össze az ilyen ötletek:(
Valszeg ez is betett a kapcsolatomnak,de azóta moderáltam magam és már nyitott vagyok egy új kapcsolatra! Ez most ajanlat volt? :D :D :D :D Azert koszi szerencsesnek is tartom magam erte!! |
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |