elég sokáig olvasgattam, valahol a 23. oldal körül vesztettem el a türelmemet, ha megengeditek összefoglalnám, amikre olvasás közben gondoltam.
az angol helyzet szerintem is tarthatatlan, mondom ezt annak ellenére, hogy én a topklánban vagyok.
de ez a helyzet nem a topklánokban lévő orik hibája. akkor léptem fel az a-ba, amikor kb 15 ori volt ott vagy tán annyi se. ameddig lehetett ütöttünk. 3-4 ori fordult tőlünk, soha nem kértünk se a belépésért, se a segítségért semmit se, az meg természetes, hogy fordulás előtt berakta az ori a közösbe , ami volt nála. egy ideje már 10 fix ori van nálunk, tehát a felhúzzuk pénzért, tápoljuk a havert , jksz stb. sületlenségeket kikérem magamnak.
teljesen egyetértek azokkal, akik azt írták eddig, hogy a probléma a kevés oriszám és vonzóbbá kellene tenni a fellépéseket. DE nem értek egyet azokkal, akik a kevés játékost csak az a-val magyarázzák. akkor miért van a w-ben 66 oriból csak 13 aktív játékos ? és ez az 5. szint.
a b-ben is lehetne játszani, nem sírni kellene. lehet nézni a teljes krónikát, mióta fellépett a szövim , ütünk rendesen és megyünk a top felé. az is a mi hibánk, hogy egy jó szövivel és jó orikkal tudunk ütni , más meg nem ? szal inkább játszani kellene. és ez nem az "a" csoport és a szakadék nem alattunk, hanem felettünk van, mégis megyünk és keressük a lehetőségeket. senki nem tápol minket felülről. ráadásul nem is a top 30-ot kell elérnünk. de játszunk és próbálkozunk. ez a lényeg.
én a 90 napos limit IDEIGLENES eltörlését javasolom, a fellépési kedv erősítésére. vagy ideiglenesen a top 30 helyett kicsit enyhébb fordulási lehetőség megadását. DE azt ne várja el senki, hogy 1-1,5 éves játék ( mert ismétlem magamat : ütöttünk elég sokat, csak sokan azt még nem látták, és nem csak arwen ütött egyet tőlünk. mellesleg arwen jogosan háborodott fel ezen, mert majd az egész csopit végigütötte ) után töröljem az orimat , lépjek ki a klánból vagy forduljak, ha nem akarok.
a helyzet nem jó. de ezen játékkal vagy egy kis ideiglenes szabálymódosítással lehetne segíteni szerintem.
asszem remy írta, hogy ha a két topklán egymást ütné, akkor a többieknek még rosszabb lenne. egyetértek. a nyersanyag drágább lenne, a kati most se olcsó, a topklán felé a szakadék még nagyobb lenne, a vereséget szenvedő klán meg letarolná az alatta lévőt, hogy megint közelebb jusson.
hm... azt is írta valaki, hogy amint a közelbe jut valaki, azonnal kilép 1-2 fő a nagyklánból és beverik. ez butaság. a szabályok és a konkrét helyzet nem ismerete mondatta ezt. egyrészt ha kilépne valaki és klánt csinálna nem tudna kit ütni. az a helyzet, hogy jelenleg csak egyéniben van játéklehetőség, mint ahogy azt mutatta a példa is. de ez sem azért, mert valaki alaulról feljött ( meg se próbálja senki , monro kivételével ), hanem mert a másik klánból átlépett valaki valahová.
|