Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   ország lefagyasztása, amíg ország másik megelőzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1143)

Kubbi 07-25-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184300)
ha azt nézed, hogy a fagyasztás nem más mint egy hosszabb szabi ami alatt másik orikkal is jöhetsz akkor szerintem a szabadság szabályai érvényesek rá is.

Én is erre gondoltam. De eszembe jutott, mi van akkor ha miután kiteszem a piacra a cuccot, rögtön szintet lépek. Akkor ugye elveszik. Mert már nem vagyok része a csopinak.

Ha fagyizok, akkor is kikerülök a pontlistából. De erre meg itt az ellenpélda, ugye az A-ban az szk. Akkor nem veszik el a cucc.
Szóval ezért vagyok bizonytalan.

Steve 07-25-2008 10:12

A [SZK] és a szabi az teljesen külön tészta. Az Aban is mehetsz szabira de ott lehetsz szövetségen kívüli is. ne keverjük!

csabi 07-25-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184303)
Erdekes felvetes, mert ha nem veszik el, elvileg az 1 aranyert kirakott tekidet felveheted a fellepo oriddal, igy atadva neki a penzed. :) Marpedig miert is veszne el... Nem lenne logikus.

ez szinte kivitelezhetetlen.. :)

Reni 07-25-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184303)
Erdekes felvetes, mert ha nem veszik el, elvileg az 1 aranyert kirakott tekidet felveheted a fellepo oriddal, igy atadva neki a penzed. :) Marpedig miert is veszne el... Nem lenne logikus.

A fellépő oriddal 24 óráig nem piacozhatsz .. igaz ott van még az a fél - három óra plusz míg kiér a piacra a cuccod, de ha olcsón rakod ki kétlem hogy nem veszi meg más mielőtt piacra jutsz ..

Steve 07-25-2008 10:51

Egyrész a 24 óra piac, de mondjuk hogy a szövid piacozhatna. Viaszont amit Remy ír az teljesen hülyeség lenne: te az X-1es szint piacára tetted ki, mp töredéke alatt miért kerülne át az X piacra?

Remedy 07-25-2008 10:57

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 184306)
A fellépő oriddal 24 óráig nem piacozhatsz .. igaz ott van még az a fél - három óra plusz míg kiér a piacra a cuccod, de ha olcsón rakod ki kétlem hogy nem veszi meg más mielőtt piacra jutsz ..

Ez igaz, toroltem, meg reggel van. :)

Amugy meg ha lenne rogton is piac, akkor sem szamitana, mert meg lehet mashogy is oldani, akar karavannal is, szovinek, o meg vissza.

Remedy 07-25-2008 10:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 184307)
Egyrész a 24 óra piac, de mondjuk hogy a szövid piacozhatna. Viaszont amit Remy ír az teljesen hülyeség lenne: te az X-1es szint piacára tetted ki, mp töredéke alatt miért kerülne át az X piacra?

Ilyet en nem irtam. :)

Reni 07-25-2008 10:59

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 184307)
te az X-1es szint piacára tetted ki, mp töredéke alatt miért kerülne át az X piacra?

Ezt nem értem hogy gondolod.

Kubbi 07-25-2008 11:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 184302)
A [SZK] és a szabi az teljesen külön tészta. Az Aban is mehetsz szabira de ott lehetsz szövetségen kívüli is. ne keverjük!

Én itt a fagyasztást, és az szk-t hasonlítottam valamennyire össze. Az szk és a szabi milyensége nem hiszem hogy lényeges a probléma szempontjából.

A fagyasztáshoz szükséges hogy szabin legyek, de nem biztos hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak a szabin levő orira, mint a fagyasztott orira.

Ha a rendszer úgy kezeli, mint egy sima szabis orit, akkor minden jó.
De ha a rendszer úgy kezeli, mint egy olyan orit aki kikerült a csopiból, akkor már lehet hogy elveszik a cucc.

Bár talán az lenne a logikusabb, amit Hüpike is mondott, hiszen csak abban a csoportban kell hogy legyen. Nem lép szintet, nem történik vele más...

Csak gondoltam, valaki hátha próbálta már és megkérdezem. :)

Steve 07-25-2008 11:10

Akkor azt írtad hogy a lépéskor kitett cucc maradna a piacon? ÉS menne a levesbe ha megveszik ha nem?

All times are GMT +1. The time now is 16:50.