Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

monro 11-30-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 48554)
Ez azokkal igazságtalan, akik 1 orival járnak körbe. Miért sokkal könnyebb azoknak nagyobb kis kék számot szerezni, akik a B-ből fordulnak?

Ez nem igazságtalan, mert nem vagy kötelezve rá, hogy 1 orid legyen. Ha úgy gondolod 1 elég akkor picit nehezebb lehet. Miért nem vállalsz mégegy orit? Ja nincs elég időd? Vagy nehéz vigyázni az 1A-ban a lépési feltételre? Nem biztos ám,hogy ami könnyebbnek tűnik elsőre az valóban könnyebb. 1 orit vinni sokkal könnyebb, mint 2-őt! Főleg jól!

monro 11-30-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48569)
Az hogy nem fanatikusok, es nem folyton azt nezik, hogy jaj, mikor kopik a teki....

Es csak egy orira van idejuk... ahogy fegya mondja... :)

Pnt erről van szó! :)
Kiderül, hogy mégse olyan könnyű 2 orit vinni! :D
Az nem zavarja az 1 orisokat,hogy 2 orival nehezebb játszani csak az, hogy 1 orival nehezebb teljesíteni a kékszámot? :)

Goldy 11-30-2006 21:00

kevés az ideje?
Arra meg van ideje hogy az A-ban feltipródja magát a top10%-ba?
nem érzed az elletmondást?

én abszolute nem vagyok fanatikus ezt bárki tanusíthatja aki ismer...

monro 11-30-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48577)
kevés az ideje?
Arra meg van ideje hogy az A-ban feltipródja magát a top10%-ba?
nem érzed az elletmondást?

Azért ez nem annyira nehéz dolog ám, mint ahogy itt páran túlmisztifikálják...

Goldy 11-30-2006 21:07

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48579)
Azért ez nem annyira nehéz dolog ám, mint ahogy itt páran túlmisztifikálják...

Misztifikum ide vagy oda nekem vagy 10 év kéne hozzá... vagy vki aki felrángat, az A-ban totál nem ismerem ki magam csak nézek mint Rozi a moziban és nem tetszik a film...

NorB 11-30-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48508)
Tisztelt Játékostársaim!

Azzal, hogy megteremtettük a 2B-ből való 5-be lépést az volt a cél, hogy annak akinek 1A-s orija van és játszik ne kelljen mindig elölről kezdenie az 1A-t.

Mi következik ebből?

--> Akinek nincs 1A-s orija az nem léphet a 2B-ből

Mi nem következik ebböl?

--> Akinek az 1A-s fejlődése még nem az igazi annak gátoljuk a lenti orijában is a fejlődését

Érdekes nekem úgy tűnik mintha ezt tennénk :( Asszem az eredeti célhoz képest megint átestünk a ló másik oldalára. Még azt megértem, hogy a 2B-s ori léptethetőségének feltétele az 1A-s ori "elvi" léptethetősége, hiszen ha nem így lenne akkor elég lenne 1 orit "elhagyni" valahol az A-ban aztán forogni a többivel. De az 1A-s ori fellépési követelményeinek megfelelése esetén a 2B-s ori fordulását akadályozni teljesen felesleges butaság ez a véleményem.

Ha az 1A-s ori 1 személyiséges akkor top30% ha 2 személyiséges akkor az annak megfelelő stb-stb...

hát nem
a játék célja nem az 1/A, és a B-ből lépés érdeke mindenkinek, aki nem akar az A-ban játszani
A játékosok nagy többségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)
A játéktudást a kis kék számok ugyan nem mutatják, de az A végképpen nem mutatja, aki topklán tag, az jó haverja x-nek, és nem nagy játékos (tisztelet a kivételnek)
az eredeti felvetés szerint kell legyen lehetőség, hogy az A teljes, vagy részleges kihagyásával a játékos azt játsza, amit tud, és amit akar
a játék így is nagyon meg fog nehezedni, a kék számosok 6-os szám felett már nagyon rá vannak kényszerítve, hogy a csoportok legtetejére jussanak

én és szövetségem sok éve nem szenvedtünk vereséget sehol a 2-5 között, ebben vagyunk jók, az A kevésbé érdekel minket
hadd ne menjünk oda, ha nem akarunk
és ha jól emlékszem létezik olyan a játékban, hogy mf., azokkal mi is van??
hogy menjen fel egy mf. az A-ban a top1-2%-ba??
vagy már kötelező 4-en, 8-an, 10-en játszani? attól leszek király, hogy 10-en vagyok?
ha jobb nem lesz, támogatom Ati ötletét, hogy duplán fordulva a B-ből lehessen kék számot szerezni, de én továbbra is a max top30% az A-ban ötletemet szeretném

Goldy 11-30-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48588)
hát nem
a játék célja nem az 1/A, és a B-ből lépés érdeke mindenkinek, aki nem akar az A-ban játszani
A játékosok nagy többségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)
A játéktudást a kis kék számok ugyan nem mutatják, de az A végképpen nem mutatja, aki topklán tag, az jó haverja x-nek, és nem nagy játékos (tisztelet a kivételnek)
az eredeti felvetés szerint kell legyen lehetőség, hogy az A teljes, vagy részleges kihagyásával a játékos azt játsza, amit tud, és amit akar
a játék így is nagyon meg fog nehezedni, a kék számosok 6-os szám felett már nagyon rá vannak kényszerítve, hogy a csoportok legtetejére jussanak

én és szövetségem sok éve nem szenvedtünk vereséget sehol a 2-5 között, ebben vagyunk jók, az A kevésbé érdekel minket
hadd ne menjünk oda, ha nem akarunk
és ha jól emlékszem létezik olyan a játékban, hogy mf., azokkal mi is van??
hogy menjen fel egy mf. az A-ban a top1-2%-ba??
vagy már kötelező 4-en, 8-an, 10-en játszani? attól leszek király, hogy 10-en vagyok?
ha jobb nem lesz, támogatom Ati ötletét, hogy duplán fordulva a B-ből lehessen kék számot szerezni, de én továbbra is a max top30% az A-ban ötletemet szeretném

NorB felviszel egy orit az A-ba beparkolod a 30%-ba és máris fordulhatsz B-ből monro javaslata alapján. Ez jóval könnyebb mint duplán fordulni a B-ből

Ati 11-30-2006 21:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48591)
NorB felviszel egy orit az A-ba beparkolod a 30%-ba és máris fordulhatsz B-ből monro javaslata alapján. Ez jóval könnyebb mint duplán fordulni a B-ből

Ez az A-ban TÉNYLEGESEN játszani akarókat igencsak hátrányosan érinti, lesz a 30% környékén egy csomó full bevédett ország, akik igazábül részt se nagyon vesznek a játékban, csak ott vannak.

monro 11-30-2006 21:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48592)
Ez az A-ban TÉNYLEGESEN játszani akarókat igencsak hátrányosan érinti, lesz a 30% környékén egy csomó full bevédett ország, akik igazábül részt se nagyon vesznek a játékban, csak ott vannak.

Ezt sztem majd megoldják a jobbak. Másrészt van egy topic a klántámadások megreformálásáról. Azzal ez a gond se lenne többé. ---> túlerőbónusz a tornyozott bunkerek ellen...

Goldy 11-30-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48592)

Akkor már had ne zavarjam egyáltalán az A-ban ténylegesen játszani akarók csekélytáborát. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:35.