![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én annyit mondtam, hogy ezen a gombon kívül nem látom értelmét másnak, ezért nem is támogatok mást, azt hiszem kifejtettem miért: ez csak további gombok kitalálására sarkalna. Azt hiszem, kicsit félre lettem értve: olyan gombról beszélek, amivel nem képezhet mínuszba a helytartó. Tehát, ha 100ember töbletem van, akkor max. 100-at von be. Ha 0, vagy annál kevesebb, akkor meg egyet se. Erre jön az, hogy betegség alatt akkor se képezzen, ha van töbletem, de szerintem ezzel nem vágja tönkre senkinek az oriját. |
Quote:
de gondolj bele egy sima betegség alatt nem képez gomb ekkora tamagocsizást váltott ki,akkor milyen reagálásra számíthat a te javaslatod!!:D |
Quote:
Quote:
|
Nekem pl rendszeres, hogy eleve emberhiánnyal élek, és amellett képzek is. Betegen viszont nem szeretek képezni:)
|
Kávégép
legnagyobbrészt vipes vagyok, és biztosan szépen tudnám én is hasznosítani ezt a funkciót, DE beépített kávégépet nem akartok megszavazni a hódba? :eek:
komolyan, lassan a helytartó többet játszik, mint az ember... emellett minimálisan vissza is lehet élni a "pestis esetén ne képezz" rubrikával: hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
"hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én
drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni" ez itt a gond. a topicban kb 10x le lett írva!! ha hullára megyek simán kikapcsolom!! azonnal építek kórházat túlórában!! a gond akkor van ha rámész egy orira akin nem látszik a betegség és mondjuk a krónikában se ütött hullát,de egy beteg orit igen!! |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |