![]() |
Quote:
|
Quote:
Kifli, van még pár azon kivül, de sajnos Rejtő Jenő névvel ellátva (ha jól tudom) egy rokona (birtokolva a licencjogokat) irt-kiadott egy rakás kötetet, amik siralmasak, és borzalmasak, meg sem közelitve az igazi Rejtő stilusát. De mindenesetre igaz, vannak egyáb komoly hangvételű kötetek Rejtő Jenő néven. (De én azokat nem szeretem.) :p |
Elolvastam a Wass Albert Elvásik a veres csillag c könyvét. Nagyon tetszett. Ebben a művében, már kellő humort is használ, ami nagyon olvasmányossá teszi,ha az egész végül is keserű, de valahogy reményteljes is.
Maradok Wass Albertnél :D Még Karácsonyra adtam ajándékba . Azóta a családom olvasó része egymás kezéből kapkodják ki. Van aki kellő előítélettel látott neki:mad:, aztán nem bírta letenni:D Így ajánhatom 17 évtől 68évig .Szóval:):) A funtineli boszorkány:):)1 kötet |
Sziasztok!
Ami most a kezemben van az egy kisregény mégpedig, John Steinbeck:Egerek és emberek című műve. Érdekesen mutatja be az emberek egymásra való utaltságát, az emberi kapcsolatokat, a barátságos<->barátságtalan viszonyát,a baj kerülését ami az emberek bizonyos fokú kerülésében rejlik. Érdekes kis történet. Ajánlom mindenkinek aki szereti az elgondolkodtató,valószerű műveket. |
Quote:
|
Nos én az elmúlt napok vitái kapcsán döntöttem úgy hogy előveszem Lakatos Menyhért: Füstös képek című könyvét.
|
Quote:
Sir Dan Fraser: A cigányok (széles történeti, nyelvészeti és antropológiai ismeretekre alapozott könyv Gordon W. Allport: Az előítélet (rendkívül olvasmányos és érdekes könyv az etnikai és nyelvi konfliktusokról) |
Allportot olvastam...
:) |
Most olvason Harry Potter és a főnix rendje című könyvet. Ma megnéztem eme mű alapján készült filmet, és azt kell mondanom, ha a könyv 100 akkor a film legfejebb 20.
|
Quote:
:) :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:48. |