![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó pusztán a játék is, de azért annak is meg van a feelingje, ha az ember jó eredményt ér el :) Nekem a legjobb eddig egy 651 fős freerollon az első helyezés volt, ott azért az utolsó öt percben izzadtam már rendesen :D Élőben régebben a Fix limitet toltuk, most pár hete álltunk át a No limitre, bár az előbbin értem el jobb eredményeket, utóbbi az izgalmasabb számomra. |
hmmm... a Titantól meg most hívtak telefonon, de a kedves hangú ügyfészolgálatosssal nem igazán jutottunk dűlőre, megragadt a bősz hallózásnál. Én is visszahallóztam, ezzel elvoltunk egy percig, de aztán mélységes sajnálatomra megunhatta, és letette. Utána hívott mobilon is, ott ugyanezt eljátszottuk, úgyhogy most várakozó álláspontra helyezkedem.
Pedig már kezdtem beleszeretni a hangjába, olyan édesen mondta, hogy "Hallo, hallo...." |
Quote:
Neked el tudom képzelni, hogy az az értelmes, hogy elmész ilyen versenyekre, és van 5-10% esélyed, hogy összejön belátható időn belül. Nekem nincs, úgyhogy nyilván nem fogok ilyeneken indulni sose :) |
igazából nem értem ezt a freerollmániát. magyarul található oldalakról egy napot cikkek olvasásával és leosztások elemzésével eltöltve mikrolimiten viszonylag feszes és pozíciós játékkal bőven plusszban lehet lenni. és ha ez a plussz megvan akkor 3-4 dolláros versenyeken (ami durván 500ft) elindulva 1000-1500 indulóval kis szerencsével és kis tudással bőven fizetős helyen vagy.
kutyus drága tessék durvulni ;) |
Quote:
Ha már nem követek el egyáltalán vagy csak nagyon ritkán nagyobb hibákat, akkor majd jöhet a durvulás, addig csak freeroll, meg haverokkal;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |