![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-23 05:00:59 kelltika (#274616) elfoglalt 342 hektárt seat (#632452) országától. grat |
Quote:
Quote:
2. Kiemeltem megegyszer, hatha most sikerul ertelmezni. |
Quote:
|
csak bele szeretett volna kötni valamibe..
|
Quote:
|
Quote:
Remi leírnád számokban a foglalt föld mennyiségét ? :D |
Quote:
|
Quote:
Tessék ez egy 0 hekis ütés! |
Quote:
Vagy mi miatt válaszolgatsz más helyett ? |
Quote:
|
Quote:
Beírtam , hogy 0 hekis ütést minek írnak be ? ( vagyis nem történt érdemi ütés ) hiszen pattantak :) De tökmindegy :D csak jön a senki és hisztizik :D |
Quote:
|
Quote:
a 0 hekis ütés bemegy a pattanásnál nem egyik zöld esemény a másik piros kell még szemléltetni? |
Quote:
Hagyjuk ezt :D Inkább megyek Velencére megint :D |
udv mindenkihnek...remelem h aktivabb szonok lehetek a kulson :)
|
Szia Turulka! :)
|
szia Sami. Gondoltam reggelek a kulsore,mert olvasva a forumot,latom h sokan nem tudjak megragni a Furianokat. Kicsit kesve tudok reagalni a tobbi emberke beirasara,de akkor megdoglott a telom,ami nem tortent meg hosszu evek folyaman. Ez van,ezt kell szeretnem,de talan leszek annyira eros es akaratos h egyszer nekem tapsol fel hod :) Orulok h itt lehetek ,talan leszek egyszer : Őrlő szú az idegen fában...az alj a felhajtott kupában,idegen vérben a méreg...
|
Szia Turul bá! :)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-06-25 02:01:08 Éden Birodalom (#250250) elfoglalt 713 hektárt Styx folyó (#454338) országától. ugy látom Turul elkezdte a törlesztést!:) gratu!:) |
2011-06-26 00:01:07 Bajszos Angyalok (#4050) támadást indított A szomszéd földje mindig zöldebb... (#3946) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5015 hektár földet.
Gratula! |
gondlom a Szomszedoknak besargult ez az utes utan ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Jó hogy jöttél mert bizony elkél a segítség emelni a tesód verbális színvonalán. Együtt remélem sikerül. Grat az ütéshez! Néhány hasonlóan nagyra nőtt pulykát felénk is küldhetnél hogy levadászhassuk, és ne csak a sárga irígység jusson. :) |
Köszi a gratulációkat a klán nevében is!
|
Quote:
Tesom verbalis szinvonalat ? Miket halndzsalsz itt osszevissza? Hol van nekem a hodban tesom? Princ,latom valaki bemartotta a labat a levesedbe es most morci vagy valakire,de tenyleg nem tudom h ki az,max sejtem h Poolnak van koze az emlitett szinvonalhoz,de ezen nem is vitatkozom,van neki szaja,ha o erintett a temaban. Pulyka ugyben sajnos nem tok segiteni,azert magad kell h megszenvedj,mint mindenki a jatekban. |
Quote:
|
Quote:
|
ő is bevallotta, hogy csak az irigység szól belőle, irigyli, hogy van aki üti a hektárt ő meg fedezi :) vagy lehet pool 9-eskéjére irigy :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vagy arra, hogy amikor mi ütünk, mondjuk legutóbb Hunyadit, akkor az milyen szemétség volt már. Ez meg lám milyen szép ütés. És egyébként tényleg szép nagy. |
Quote:
|
Quote:
|
Princ jatekosnak:1. tisztazni valod van,akkor keresd meg azt a szemelyt aki sziven szurt. 2. megszurtalak,mert te marotttad bele a kesed a hatamba,inkabb pontositok szadba vetted a nevem ok nelkul. az h mi tortent az also szinteken az orijaink kozott az nem forum tema szerintem.
Poolt nem feltem,mert van akkora jatekos h letisztazza a dolgait 1 maga,de ha szovi haboru van,akkor kitartok mellette,barmi legyen a dolog kimenetele,de te is ezt tenned a sajat vezeredert,ami normalis is. Viszont gyengesegnek lehet nevezni az e fajta beszolaskoat,akarkirol legyen szo,de ez esetben pont te talaltad magad a forgatokonyvben. |
Quote:
Ebben az esetben tudatom veled, mint újdonsült taggal, hogy a fórumnak nem ez kellene a fő profilja legyen, és már azt is nehezen tűrték hogy Vityu szavait vastag filccel húztam alá. Ha mindezek mellett akad mondanivalód, hallgatlak. |
Quote:
Tényleg nem tudom, hogy mi van a háttérben, de az ilyen személyeskedéseket kérem mellőzni. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
Te és mindenki ismerhet annyira, hogy amit valakinek meg akarok mondani, akkor megteszem, ha egy hónap pauzát is kapok érte... A Dragont meg miért kellene nekem vagy bárkinek tőlünk inzultálni? Vityuval jó a kapcsolatom, a társaiddal szintén semmi bajom, az, hogy téged rühellek, más kérdés, nem vetítem klánszintre... De téged sem kívánlak inzultálni itt külsőn, majd remélem lesz rá alkalom a játékban... Ennyi és végeztem is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ezért nem lehetek sose én az első. :)) Viszont ez részletkérdés, az üzenetet megértettem és elsőként mellőzőm egy jó ideig még a válaszadást is a 2 Pool irányában. |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |