![]() |
Hogy a jóóó édes ***** annak aki kitalálta a babakocsink szerkezetét!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad:
|
Reggel óta gyurja a havat ahogy birja.Grrr..:mad:
Pedig de szép tavaszi idö volt a tegnapig. |
Quote:
|
Nekem az akváriumom ment szét :mad::mad::mad:
Reggel állitottam be, le volt próbálva, este 8-ig birta :mad: Még jó, hogy halak nem voltak benne! |
Quote:
|
Quote:
|
Az egész napos pakolás után, a jól megérdemelt pihenés közben, az akváriumomat csodáltam, hogy milyen szép lett. Tényleg nagyon szép lett!
Valami olyan furcsa volt az asztalkán, :rolleyes: végülis csak a viz állt rajta, és ekkor már alatta is. 9-re sikerült szétszedni, leengedni a maradék vizet és feltakaritani. :mad: Igy csak jövő héten lesz valami az akváriumból. :( A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem az alja ment szét, hanem az oldala és az is a teteje felé. |
Nos, nem akarok viszályokat szítani, így nem kommentálom az újabb msn "körüzit".Vajon miért pont Veszprém...:rolleyes:
Veszprémben lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd meggyújtották. Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak! *Segíts Te is !!!* Már összegyűlt 70 liter ! Szerdától drágább lesz!!!! Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént. :) Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub? Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..:( |
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |