Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 294461)
azért egy 10 szemes országgal rendelkező ember véleménye szerintem nem elhanyagolható ebben a játékban aki nem mellesleg 2 éve a legjobb hódítós volt és A-ban van egy elég nagy országa... ha nem is csak az ő véleménye alapján kell dönteni, de kezdésnek nem rossz. jobban számít az ő kifejtett véleménye mint egy olyané, aki nem vállalja fel az országait és apró célzásokkal fejezi ki "véleményét??" olyan témában amihez nem sok köze van jelenleg :)
|
Tegyünk tisztába pár dolgot, amit nem sikerült megértened:
1. A vélemény != Érvvel alátámasztott megállapítással. Sőt, még csak érv nélküli megállapítással sem. Ne keverjük már a dolgokat. Én nem azt mondom, hogy nincs igaza, én azt mondom, hogy üres vélemények alapján ne jöjjön létre javaslat. Sosem történt ilyen.
2. Vitatkozhatunk azon, hogy mit ér a 10 személyiség. Ezt inkább hanyagolnám most. Tény és való, hogy jobban játszik nálam Pool. Nagyszerű. De ennek mi köze az egészhez? Semmi. Köszi.
3. Most hogy az istenbe sikerült idekeverni az én véleményemet a témáról (pláne, hogy fogalmad sincs, hogy mi az)? Komolyan. Amúgy szerintem hülyeség az egész javaslat, mert tegnap almás pitét ettem. Ez ilyen szintű volt. Külön leírtam, hogy szándékosan nem írtam/írok oda, de úgy látszik elolvasni nem sikerült. Ezek után jössz ide osztani azt észt, hogy az övé jobban számít az enyémnél. Őszintén: kit érdekel?
És megint elment olyan irányba az egész, aminek egyébként az égvilágon aztán semmi köze az eredetekhez. Köszönjük. Mi lenne, ha nem képzelnétek (akinek nem inge...) teljesen másról szóló dolgokat az egész mögé, hanem mondjuk inkább vinnétek előre a javaslatot, ahelyett, hogy velem meg Poollal foglalkoztok?
Ill. örülnék, hogy aki nem érti, hogy mit és miért teszek, az inkább ne reagáljon a témára, mert olyan dolgokkal traktál csak, aminek semmi köze az egészhez (külön köszönöm Merengőnek).