![]() |
Hát akkor....
Ákos - Mindenki táncol "Megváltozott minden, nincsen többé Isten És lehet gyorsabban élni, Nem kell az ördögtől se félni" |
Azé' mert én depizek, nektek még nem kéne.:p
Ákos - Dúdolni halkan ".... Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt. ..... Álom-szakadék mélye vár, Onnan is visszahív egy szó, Dalt szül a súlyos félhomály, Érzem, hogy sírni volna most jó...." |
Pendulum - Another Planet
|
Quote:
Van egy egyszerű megoldás: NE DEPIZZ! :D:D |
Quote:
Ákos /Bonanza Banzai/ - Kicsi szív.:o ".... Egyszer forró vagy, egyszer jéghideg, Elvesztem Benned a hitemet. A sötétség hallod újra hív, Indulnunk kéne Kicsi szív..." |
LGT - Egy elfelejtett szó
utánna Europe - The Final Countdown |
Quote:
"Világok peremén A lét határvonalán Hol az óránk megáll És már visszafelé jár Elsimulnak a ráncok Semmibe hullnak az álmok Ködfüggöny mélyén Sok hullt csillag ragyog Százféle cél De ki emberként él Az Emlékek Völgyébe ér Vár ránk a völgy Ez a szépséges föld Karjába zár, testet ölt" |
Edda - Vágyom haza
"....Völgyeket ölelő óriás hegyek. Ne hagyjátok, hogy szomorú legyek, Fújjátok el, a ködöt és a bánatot..." Bár ez őszintén szólva kicsit buta szöveg.:) |
Quote:
|
Quote:
Kentaur - A nap sötét oldalán:o Majd Kentaur - Új tenger Szárnyalj még, őrült hajóm, Messzi ég vár! Táncolj még, tépett hajóm, A mélység vár! Hogyha látszik egy távoli földrész, Csak sirálysziget És mégsem part, Hát ne álmodj békét És valódi csillagokat, Csak fénylenek és nincsenek Hív egy szó, hív egy sikoly, Hív egy sóhaj, Hív egy rév, vár egy vihar, Hol eltűnt minden dal. Megláttam egy partot S a tenger nyelte el. Megláttam egy álmot S a hajnal falta fel. Most végtelen a tenger S nem vár semmi más, Nincs más, csak újabb név, Újabb remény, újabb hívás Száguldj még, őrült hajóm, Hogy újabb tengert láss. Az élet vize is éget S csak egyre szomjasabb vagyok. Az éjek ölelve tépnek És csak lázam lesz nagyobb. A fények a szemembe néznek S csak újabb vágyakig jutok Hol a partot láttam már Ott új tenger áll. Táncolj még, örült hajóm, Messzi ég vár! Szárnyalj még, tépett hajóm, Mert új tenger vár. Mindig új tenger vár. |
All times are GMT +1. The time now is 11:47. |