![]() |
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Vicc ami itt folyik -ezért csináljátok itt? :D
kicsit ON: miért keveri a programozó Halloweent karácsonnyal? Mert oct 31 = Dec 25. |
Quote:
|
Kitiltás: xxx (#xxx)
Indoklás: A játékban vakó részvételed a fórum kerüléséhez volt kötve. Hirtelen ilyen feledékeny lettél? Büntetés: 168 kör kitiltás :D:D:D |
Bocsi, ha volt:
Zidane otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik. Szerzetesnek öltözik az amúgy is cölib frizu miatt. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön: - Szia Zizu! Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott áldogál, megint ráköszön. - Szia Zizu! Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára. Néni már messziről integet. - Zizu, szia Zizu! - Honnan tetszik megismerni folyton? - Hülye vagy? Én vagyok az, Barthez! |
Kapus van?
Van de szar:) Mit csinál a Chelsea szurkoló, miután megnyerte a csapata a bajnokságot, és a BL-t? Feláll a playstation elöl:) |
|
éjjelli bagoly fórumon találtam ezt a gyöngyszemet:
Itt am, hogy kell játszani vagy mit kell csinálni??:D xxx(#xxx) [5/A] , 2008-10-28 13:20:34 |
Quote:
hogyan tudok oda kerülni? :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |